%C3%98ygarden%20BK8_07
%C3%98ygarden%20BK8_02
%C3%98ygarden%20BK8_17

Øygarden BK8

Fargerike rekkehus på Hana

Rekkehusene på Øygarden ble kåret til vinner i forbindelse med en prosjektkonkurranse som henvender seg til førstegangsetablérerne, i regi av Mitt i Sandnes ved Sandnes Tomteselskap. I konkurransen legges det vekt på å skape gode og funksjonelle boliger med spennende arkitektur og gode planløsninger til en fordelaktig pris.


OM BOLIGENE


Rekkehusfeltet består av to hustyper - fire i midten på ca. 97 m2 og én på hver ende som er litt større (126-128 m2). Inkludert i dette har hver bolig en sportsbod på 5 m2. I tillegg har alle mulighet for en bod i hagen (tilvalg).

    Les mer – Første salgsfase er reservert søkere som oppfyller tildelingkriteriene til Sandnes Tomteselskap

Arkitektene fra Aros med Kjetil Djuve i spissen har lagt vekt på å lage boliger med arealeffektive og fleksible planløsninger som er tilpasset barnefamilier. Det er generelt planlagt god bod- /skapplass i boligene. Boligene har mulighet for 2 stuer i separate etasjer, noe som tilrettelegger for at ulike aktiviteter kan foregå i huset samtidig. Stue og kjøkken er plassert på bakkeplan mot sør, som gir enkel tilgang til terrasse og hage.

BILFRITT BOMILJØ


Parkering i et separat felles p-anlegg gir et bilfritt område utenfor boligene. Uten biltrafikk blir områdene mellom husene bedre tilpasset menneskets skala i størrelse og form. Ønsket om å spille videre på dette har derfor ført til at rekkehusenes form, volum og variasjon er utformet spesielt med tanke på tilpasning til den menneskelige skala, og at det skal føles behagelig å oppholde seg i og rundt rekkehusene. Det har også vært viktig å lage gode private uterom, med lune kroker skjermet for innsyn.
 
%C3%98ygarden%20BK8_18
SandesTomteselskap-footer

SØKNAD

FOR KJØP AV BOLIG I ØYGARDEN


FØRSTE SALGSFASE ER RESERVERT SØKENDE

Finner du en bolig av interesse som bygges av et utbyggingsselskap som har vunnet prosjektkonkurranse via Sandnes tomteselskap, kan du søke om å kjøpe boligen etter disse kriterier som må bekreftes skriftlig:
 
  • Jeg/ vi er myndige og over 18 år.
  • Jeg/vi har ikke tidligere blitt tildelt bolig fra Sandnes tomteselskap.
  • Boligens formål er til eget bruk.
  • Jeg/vi eier ikke bolig fra før.
  • Jeg/vi eier bolig fra før og bekrefter at denne vil bli lagt ut for salg.
  • Jeg/vi har gjort oss kjent med tildelingsreglene ved søknad om prosjektert bolig.
  • Finansiering fra bank er på plass fra følgende bank...

Last ned søknad

Dersom du er interessert i boligen på Øygarden – last ned og fyll ut søknadsskjema innen 25. august 2020. Sendes til Arild Espedal – arild@stoltbolig.no 
%C3%98ygarden%20BK8_15