Ext_cam9
aase-2-forside-mini
Ext_Cam8

Åsetunet nr 5

Stor og moderne enebolig

Solgt!

I Åsetunet nr 5 vil du raskt finne ekte boglede og øyeblikkets ro i et etablert bomiljø med kort vei til noe av regionens fineste natur – vi nevner Sandvedparken og Stokkelandsvatnet.

Eneboligen på ca 202 kvm er skreddersydd for deg som liker det moderne, det lekne og det funksjonelle - og som har sansen for godt design. Hvis du i tillegg er av typen som ønsker å bo litt sør for Sandnes sentrum, med kort vei både sørover og nordover, er Åsetunet kanskje rett for deg. 
Ext_Cam%203_Main
aasetunet-logo2
BARNEVENNLIG. ROLIGE OMGIVELSER. PÅ SANDVED.
Ext_cam9

En stor og moderne bolig

for alle livets faser

Boligen er signert vår egen arkitekt i Stolt Bolig som jobbet etter følgende filosofi da han tegnet dem: “Huset skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene. Det er mange hensyn å ta. En god og gjennomtenkt plan var derfor viktig å ha som utgangspunkt for planleggingen av boligen. ”
INT_Plan2_Main_Living%20Cam04
[Klikk for større bilde]

Spennende, spenstig og stilfult


Tenk at her skal du kanskje bo! Arkitekten har virkelig gjort jobben sin. Boligen over 2.etasjer er i aller høyeste grad tilpasset den moderne familien, som du kanskje er en del av? For her går funksjonalitet hånd i hanske med godt design. Soveromromsavdeling for barna inredes med egen TV-stue. De voksne i 2.etasje med eget walkin-closet og eget bad.

Her er det også bokstavelig høyt under taket – ca 5,80 meter på det høyeste. Det underbygger en allerede god romfølelse i boligen. Store vindusflater mot takterrassen i vest bringer også inn dagslyset i boligen. Sett på kaffimaskinen - vi tror du har funnet ditt nye favoritttsted!
WEBFILER-asetunet-brosj-nov

KJØKKENET – DEN NYE STUEN!


En gang var kjøkkenet et eget avlukke i huset der det kun ble laget mat. Det er heldigvis lenge siden man åpnet opp og kjøkkenet ble hele familiens rom; et sted man kunne dele både på gledene og pliktene. I dag er kjøkkenet ikke bare en av boligens mest sosiale soner - det er kanskje også husets viktigste rom. Også her i Åsetunet.

- Fokuset har helt klart endret seg. Mens kjøkkenet tidligere har hatt en underordnet viktighet, blir kjøkkenet gjerne sett på som det naturlige midtpunkt i hjemmet, sier vår arkitekt Bent Eddie.
INT_Plan2_Main_Kitchen%20Cam02_O2
[Klikk for større bilde]
- Mange ønsker et sosialt kjøkken, gjerne hvor ungene eller gjester for den saks skyld oppholder seg like i nærheten når maten tilberedes. det har vi forsøkt å ta hensyn til her i Åsetunet,  sier arkitekten vår.
Ext_Cam8
Aaset_A4_Brochure_1

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned Åsetunet-prospekt (PDF-format) for mer utfyllende informasjon om dette prosjektet
Last ned prospekt