_DSC3219_Front3

Fornyer stolte tradisjoner

Stolt Bolig etablerer egen avdeling for ReBygg. Ny avdelingsleder og arkitekt er ansatt for å fornye boliger og utvikle tomter i tråd med kundenes ønsker., forteller daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog.
- Vi har fått mange henvendelser fra kunder som ønsker å fornye gamle hus eller som ønsker nytt hus på egen tomt. Tidligere har vi henvist dem til andre arkitekter, men nå lytter vi til kundene og tar oss av denne jobben selv. Det blir vinn-vinn for begge parter, fortsetter han.

Stolt Bolig har nå ansatt Bent Eddie Lie som arkitekt og avdelingsleder for den nye avdelingen med navn ReBygg. En ansettelse Eikeskog er strålende fornøy med.

                Les også om Gamle boliger blir nye med ReBygg fra Stolt Bolig

- Bent Eddie Lie er en grepa goe kar. Han har lang fartstid i bransjen og solid erfaring med å tegne både hus og hytter. Med en utpreget sans for gode løsninger og fine detaljer, vil han bli en god støttespiller for kunder som skal utvikle boligen sin.
 

MED KUNDENS ØNSKER I SENTRUM


oddgeir bwSom en aktiv aktør i boligmarkedet i flere år, ser Stolt Bolig tydelige trender for årene som kommer. I følge Eikeskog er det som kommer til å prege boligmarkedet fremover moderne boliger med gode løsninger av høy kvalitet med holdbare løsninger som er robuste når det kommer til vedlikehold.

- Nettopp derfor er det viktig med gode arkitekter. En dyktig arkitekt gjør en fantastisk jobb med å tilpasse husene til tomter, solforhold, nærmiljø og nabolag, fastslår Eikeskog. I motsetning til mange av ferdighusene, får arkitekttegnede hus en egenart som passer inn både hos eierne, på tomten og i nabolaget.
 

MER LYS OG BEDRE UTSIKT


- Vi ser også at det skjer en fornying i gamle, etablerte nabolag der både beboerne og husene skiftes ut. Det er mange som ønsker et mer moderne og uttrykksfullt hus enn det som var standard på 70-tallet. I nye hus blir det mer og mer populært å flytte stue og kjøkken til andre etasje for å få bedre lysforhold, mer luft og bedre utsikt. Når det gjelder rebygg av eldre boliger går det mye i å slå sammen rom, sette inn større vinduer og takvinduer for å åpne opp og skape større romfølelse. En annen ting er at kundene i stadig større grad å sette sitt preg på oppgraderingen av husene – både teknisk og funksjonelt.

- Med den nye avdelingen ReBygg står vi nå parat til å hjelpe kundene våre med å lage gode løsninger. Det er jo det vi liker – å bygge solide løsninger og gode boliger, sier Oddgeir Eikeskog.
Last ned som PDF