SEXY TAK? JA TAKK!

Taket – den glemte delen av huset. Oftest flatt, eggehvitt og listefritt der den eneste funksjonen er å holde fast lamper og spotter. Men små valg kan transformere et vanlig (les: kjedelig) tak til et lite kunstverk.
Andre faktorer som også er viktige når en velger tak er å ha muligheten for å lage et rom med fokus på akustikk med god støydemping, samt materialitet og  flott design. Under ser du noen av Bent Eddis favorittak.

Spilehimling for naturlig fargespill


Spilehimlinger kombinerer det klassiske med det ultramoderne. Velg blant materialer som eik, osp, bøk og malte spiler i furu for å finne din personlige stil.

Flott lys med store takvinduer


Store takvinduer trekker naturen enda nærmere din hverdag. Hør regnet tromme på taket mens du lager middag! Våkne opp med solen og bruk lyset til å skape den gode romfølelsen!

Akustikkplater uten synlige skjøter


Platene fås med forskjellige perforeringer og gjør det mulig å skape estetiske løsninger med god akustikk og et godt inneklima. Akustikkplatene kan også benyttes til oppbygning av akustikkvegg.
Lyst å vite hva Bent Eddie kan gjøre for deg og dine –
send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no

 

Det første møtet

Utvikle egen tomt?

Den store forskjellen

Det nye kjøkkenet

sexy tak

Barnerom

Hjemmekontoret

Aldri mer støy

Prosjektoversikt

Kontakt oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.