_E2_2554

Egen tomt [EAT]

Vi har ingen huskatalog. Vår filosofi er at boliger blir best når de skapes ut fra omgivelsene de skal bygges i, og menneskene som skal leve i dem. Har du en byggeklar tomt eller en eldre bolig som skal rives er vi klare til å hjelpe deg. Vi starter med tomtebefaring og møte der vi kartlegger ønsker og behov. Deretter utarbeides det en skisse og prisoverslag for boligen. Etter inngått avtale byggemeldes prosjektet og byggearbeidene kan starte. Denne type boligutvikling blir ofte omtalt som EAT – enebolig på annen tomt.
1

Har du tomt

og tegning?

Vi har lang erfaring med å bygge boliger på kundens tomt og deltar jevnlig i anbudskonkurranser der vi konkurrerer om små og store prosjekter. Ønsker du èn solid aktør til å håndtere ditt prosjekt står vi til tjeneste.

For mer informasjon kontakt arkitekt Bent Eddie Lie (bent.lie@stoltbolig.no)

Les også mer om hvordan vi i Stolt jobber når vi skal tegne og bygge nytt for kunder. Bent Eddie deler også gode tips for deg som skal bygge nytt.
bentEddie-skisse-NY

Første møte - er uforpliktende

Hvort stort, hvor mange soverom, hvilke løsninger, hvilke materialer, hvor lang tid og hva er budsjettet? Viktige spørsmål når drømmeboligen skal planlegges og bygges. Men hvor starter vi? Bent Eddie tar praten med deg – og det koster ingenting.

Les mer


"Et hus skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene."


- Bent Eddie om nye boliger og godt naboskap
DinTomt

Egen tomt - men hva nå?

Bent Eddie deler  "8 gode tips" med deg for hva du bør tenke på i prosessen med å stifte nytt bo.

Les mer