shutterstock_647126929
INT_BOLIG2_BALCONY
INT_BOLIG2_FL2LIVINGKITCHEN_CAM01

Eskerhagen

5 arkitekttegnede rekkehus

Utsolgt!

Luftig og elegant, men også praktisk og funksjonelt. Store vindusflater, mengder av lys. Lekne føtter som glir over golvene. Det er bare å gi seg over, det er bare å nyte. Å bo godt er bra for helsa og den beste meditasjon. Lukk øynene, slipp lyset inn, slipp livet til. Noen ganger er det nok å bare være til. Det gode liv leves her på Tjøtta Gard.

Spenstige og familieflotte eneboliger
Disse 5 rålekre og eksklusive eneboligene i Eskerhagen ligger plassert fredelig og akkurat passe tilbaketrukket innerst i sørenden av boligfeltet på Tjøtta Gard.

Fra boligene, og spesielt fra annen etasje, får du fantastiske utsiktsforhold og kan se over nabobebyggelsen og ned mot Bryne sentrum. Eneboligene ligger i rekke, men henger ikke fysisk sammen.

 
EXT_2%20copy
Eskerhagen-Tj%C3%B8tta-LOGO-svart
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
INT_BOLIG2_FL2LIVINGKITCHEN_CAM02

Praktisk og funksjonelt

for store og små

Boligene kommer med tre eller fire soverom. Hvis ønskelig kan det fjerde soverommet gjøres om til en ekstra stue i første etasje, slik at barna kan ha sin egen avdeling.

Et ekstra oppholdsrom kan komme godt med, enten du har unger og ungdom i hus, eller om du ønsker en ekstra sone der man kan trekke seg litt unna ved behov. Her er det også biinngang og sportsbod. 

Hovedsoverommet er plassert i andre etasje sammen med stue og kjøkken og bad
- i en egen voksenavdeling.
INT_BOLIG2_KTCHEN_CLOSEUP_1
[Klikk for større bilde]

KOS OG ELEGANSE


Når JKE Design leverer får man prikken over i`en - et innbydende kjøkken som både ivaretar kos og eleganse. Kjøkkenet er ofte boligens viktigste sosiale sone til hverdags og fest. Her kan matlagingen foregå og den gode kaffekoppen nytes i inspirerende omgivelser i et kjøkken med ekte snekkerkvalitet - “skreddersydd for det avslappede nordiske livet”.

Siemens hvitevarer: Design med det lille ekstra
Avanserte materialer møter elegante linjer og former og utgjør et raffinert og tydelig designspråk, som bidrar til førsteklasses funksjonalitet og opplevelse.
INT_BOLIG2_KTCHEN_CLOSEUP_2
[Klikk for større bilde]
kdj 4059
- Det har vært et mål å få til et moderne og spenstig uttrykk,
men likevel med enkle linjer.
Boligene er blitt veldig lette og lyse, med store vinduer som henter inn dagslyset.


– Arkitekt Kjetil Djuve / AROS Arkitekter

 

INT_BOLIG2_FL2LIVINGKITCHEN_CAM01
INT_BOLIG2_BALCONY
[Klikk for større bilde]

Godt å være ute


Utendørs gis du mulighet til å nyte kaffekoppen eller grillingen enten i hagen på bakkeplan eller på uteplassen over carporten. Og pergolaen sørger for at du får tørrskodde opplevelser utendørs uansett vær. Biloppstillingsplassen er på egen tomt, med plass til to biler.
EXT_1