02_FredrikStang
04_FredrikStang
03_FredrikStang

Fredrik Stangs Gate

2 FLOTTE ENEBOLIGER I VILLASTRØK

SANDNES SENTRUM har de siste årene gjennomgått en formidabel forvandling. Spesielt har de historiske industriområdene innerst i Gandsfjorden fått nytt liv i form av boligområder, skoler og butikker. Den nye bebyggelsen omkranses av nyetablerte parker, promenader og maritime restauranter. En spennende sentrumsplan legger opp til fortsatt fornyelse nordover langs fjorden. Planene omfatter blant annet et nytt rådhus og folkebad. 

Kremmerånden står fortsatt sentralt i Sandnes. I byen finner en nisjebutikker med kvalitetsvarer for enhver smak. Trives en best under tak er kjøpesenteret Kvadrat med sine 160 butikker bare en kort busstur unna. 

Trones bydel inkluderer noen av de mest sentrale og historierike deler av Sandnes by. Fra den opprinnelige bosetningen nede ved fjorden, bredte mye av den første veksten seg oppover åssidene i nettopp dette området. Hoveddelen av bebyggelsen på Trones består av frittliggende eneboliger på store tomter - noe som etter hvert har blitt en sjeldenhet i en av Norges raskest voksende byer. Trones barneskole, Giske ungdomsskole og Sandnes vgs. ligger alle like i nærheten. Svømme- og håndballarenaen Giskehallen ligger idyllisk til like ved parkområdet Gisketjern. Ikke langt fra boligene ligger også Sandnes idrettspark, hjemmebanen til byens stolthet Sandnes Ulf. 
EVne - vilje - lidenskap
Prospekt_FredrikStang_MockUp

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospekt for mer utfyllende informasjon om dette prosjektet
Last ned prospekt
Last ned prisliste