Hus i hage

Leilighet 59 m2 - SOLGT!

Leiligheten på 59 kvm har 2 soverom, fliselagt bad, praktisk bod, åpen kjøkken og stueløsning, samt heis ned til parkering i underetasje. Hovedsoverommet på 12 kvm kommer med store og gode skap på langveggen. Fra entréen går du inn i stuen hvor bad og ekstrasoverommet ligger på din venstre side. Stuen og kjøkkenet er åpen løsning og herfra har du direkte utgang til din egen lille altan hvor du kan nyte både morgenkaffen eller ettermiddagsglass med noe godt i. 

Om prosjektet

Stolt Bolig og Sjo Fasting arkitekter har i samarbeid utviklet 7 boligprototyper på Kleivane B5. Kleivane B5 skal ha en sterk identitet og et godt bomiljø, preget av mangfold, variasjon og grønne omgivelser. Det har vært viktig i utviklingen av boligtypene å lage prototyper og varianter av disse, som sikrer et mangfold i bebyggelsen og variasjon i gateløpene. Dette er et hovedtema i prosjektet, og en viktig del av å skape et godt bomiljø på Kleivane B5. Hver bolig er seg unik. Boligene er tenkt bygget på en tradisjonell vestnorsk måte. Det vil si trehus med enkle huskropper og knapp detaljering. Småhusene har et klassisk formspråk med bratt saltak. Leilighetsbyggene har flatt tak, for å oppnå en lav randbebyggelse på feltet. Det har vært et mål å skape et tydelig boligområde preget av helhet, med boligene som varianter over et tema. En vesentlig del av konseptet er at feltet skal fremstå som ett prosjekt, men at hver bolig skal ha sin unike karakter.
Barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser
Olav Kristensen
900 86 442
olav.kristensen@em1sr.no

Interessert?

Meld din interesse her, og vi vil kontakte deg så fort som mulig.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.