Camera%2012%20(B01)
Interior%20B01_1
kleivane_21_red_1

Hus i Hage trinn 2

UTSOLGT!

Hus i Hage er vinner av Sandnes Tomteselskaps første prosjektkonkurranse for Kleivane B5. Prosjektet består av 3 roms leiligheter og innholdsrike familieboliger med tidsriktige planløsninger, hver og en pakket inn i klassisk skandinavisk arkitektur, og til kvadratmeterpriser som må sies å være sjelden vare i Sandnes!

Sivilarkitektene Camilla Sjo Fasting og Anne Ravnholt Sørensen har gitt feltet en tydelig identitet med vakre Skandinaviske linjer, der innholdet er nøye tilpasset målet om mest mulig til flest mulig.
Bildecollage_HusiHage
HusiHage_Leaf
Barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser

Bjerks Trevarefabrikk AS

Vår kjøkkenleverandør

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets- leverandør av kjøkken, baderom og garderobeløsninger. De ble etablert i 1957 og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode håndverks tradisjoner og service.

“Vi verdsetter kjøkkenet, husets viktigste rom og samlingspunkt. Her lages maten, planlegges dagen, samles familien til kvelds og utveksler historier om dagen som har gått. Ofte er kjøkkenet det eneste rommet hvor vi er samlet. Vi hos Bjerks Trevarefabrikk har gjennom tre generasjoner hatt dette som utgangspunkt når vi designer våre kjøkken — et levende rom”. 
BjerksTrevare