Ext_Cam2
shutterstock_738813280
Ext_Close%202

Kodlidalen B20

12 lekre i rekke

Utsolgt!

Den flotte utsikten nedover dalen setter prikken over i`en i dette spenstige boligprosjektet i Kodlidalen på Ålgård. Her kan du bo idyllisk sammen med de du er glad i, ha kort vei til det meste og likevel få den følelsen som stadig flere jakter - nemlig følelsen av å bo litt på landet. 

- Velkommen til Ålgårds høyeste nabolag! Å bo høyt, og ha flott utsikt i luftig svev gir utvilsomt en følelse av åpenhet og frihet - frihet til å bo godt. Akkurat slik som du fortjener. De tolv boligene med utsikt utover Kodlidalen er tegnet av Arkitektkontoret Aros og ligger som en av de nærmeste naboene til det som kanskje blir Ålgårds mest populære storstue - Gjesdal Idrettspark.
Ext_Cam2
kodli-logo
FAMILIEFLOTT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
Ext_Close%202

Rekke Nord

– når du trenger litt ekstra plass

Rekke nord består av fem lekre og praktiske boliger med hver sin integrerte carport, og sportsbod. I disse boligene er hver kvadratmeter utnyttet til fulle. I første etasje kommer du inn i en romslig entre. Her får du bad, et soverom og et rom som kan romme en hjemmekino eller fungere som hobbyrom.
Int_Nord_Main
[Klikk for større bilde]
Annen etasje byr på åpen løsning der kjøkken går i flukt med stue. Her får du stor romfølelse, som blir ytterligere forsterket av store vindusflater som spiller på dagslyset utenfor. To store soverom og et romslig bad hører også med til denne etasjen - samt en balkong der dager og kvelder kan nytes med flott utsikt.

"Fra alle 12 boligene har du direkte utgang til den perfekte terrassen hvor du kan nyte hele dalen og en kopp med noe godt å drikke"

 - Kjetil Djuve / Aros arkitekter
Int_Nord_Closeup%202
[Klikk for større bilde]
Int_Nord_Closeup%201

Rekke Sør

– for deg som vil på høyden


Denne rekka ligger på en høyde like bakenfor nordre rekke. Hovedfasaden og terrasse mot nordvest, men parkering og sportsbod på sør-siden. Fra entrén i andre etasje kommer du inn i en stor stue med store vindusflater og boltreplass for hele familien. På veien passerer du både et bad og soverom/kontor.

Stuen er åpen og  luftig, og byr på dagligstue, spisestue og kjøkken med egen spiseplass i ett. Herfra har du direkte utgang til romslig balkong der du kan slappe av til nydelig utsikt fra høyden.
Ext_Cam1
[Klikk for større bilde]

SOVEROM OG HageROM


Tar du turen ned trappene til første etasje finner du to soverom - der det ene er et stort foreldresoverom med direkte utgang til “hagerområdet” - hvor du på gode soldager sikkert også treffer gode naboer. I tillegg byr denne etasjen på et rom som kan anvendes til hobbyrom eller kanskje din egen hjemmekino. Du har også et bad og et vaskerom i denne etasjen. 
Int_Sor_Main
Int_Sor_Closeup
[Klikk for større bilde]

Sykkelparkering og ekstra oppbevaring


Men hvor er sykkelparkeringen og en god romslig sportbod? De finner du ved siden av hovedinngangen på oppsiden - i tilknytning til carporten. Praktisk!
Ext_Close%201
[Klikk for større bilde]