Ext_Cam1
shutterstock_710254894
Floor%202_Livingroom_Close%20up%201

Kodlidalen

8 arkitekttegnede familieboliger i rekke

Utsolgt!

Fantastisk utsikt nedover dalen, meget gode solforhold, og romslige boliger med boltreplass for store og små føtter -  og litt på “landet-følelsen” -  likevel sentralt på Ålgård. Høres ikke det flott ut? For ja - det er virkelig flott. Feiende flott. Familieflott – øverst i Kodlidalen.


I Kodlidalen skal det bygges åtte 168 kvm store eneboliger i rekke med tilhørende 12 kvm stor sportsbod. Boligene er tegnet av annerkjente Studio Aase Arkitekter og ligger trappet langs veien i front og fint opp mot fjellet i bak med utsikt utover hele Kodlidalen.   
Ext_Cam1
kodli-logo
FAMILIEFLOTT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
Ext_Cam10

Innholdsrike familieboliger

i perfekte omgivelser

Boligenes fasade er gjennomgående i tre, noe som skaper et harmonisk, men også et dynamisk og levende preg. Som illustrasjonene viser, har arkitektene tenkt på alt som kan bidra til å gjøre den praktiske hverdagen enklere - ned til minste detalj. Dette er boliger for moderne mennesker som vet akkurat hvordan de vil ha det. Du fortjener å bo godt!
Ext_Cam11
[Klikk for større bilde]

Praktiske boliger med store vindusflater og masse lys


Boligene er ikke bare romslige, de er også svært innholdsrike. Fra sokkeletasje kommer man opp via trapp til hovedetasje med stue, kjøkken og hovedsoverom med eget tilhørende bad. Stue og kjøkken har store vindusflater med utsikt i front, som slipper inn godt med lys.

Fra hovedetasjen tar man trappen opp til toppetasjen, som inneholder to soverom, bad og en egen liten tv-stue, lekestue eller leksestue for barna. Herfra kommer man ut på en stor og delvis overdekket takterrasse med fantastiske solforhold og utsikt utover dalen.
Floor%202%20_Livingroom
[Klikk for større bilde]
Ext_Cam3
Floor%202_Livingroom_Close%20up%205
[Klikk for større bilde]

Åpent, luftig – vidunderlig!


Slik kan et moderne hjem se ut. Med åpne løsninger, store vindusflater som slipper dagslyset inn og høyt under taket er den gode bo-opplevelsen sikret. Stue og kjøkken åpner seg mot hverandre og skaper en harmonisk helhet. Samtidig har arkitektene gjort et smidig grep der disse to rommene også skiller seg fra hverandre med en elegant veggløsning. Ja, takk begge deler! Slik kan det også gjøres.
Floor%202_Livingroom_Close%20up%202
[Klikk for større bilde]

"UNGDSOMSAVDELING" - ELLER UTLÅNSAVDELING!


I sokkeletasje får du en kjellerstue/tv-stue med god størrelse og et godt soverom. Her kan barna/ungdommen ha besøk av venner som kan springe inn og ut, uten å måtte bruke resten av huset. Dette er derfor en veldig praktisk del av boligen med sin bi-inngang for resten av boligen - og med en veldig kjekk ungdomsavdeling som sikkert vil bli godt brukt opp gjennom ungdomsårene. Eller kanskje du vil leie den ut?

Da stenger man av ved trappen, og lager et flott bad i boden (det blir lagt opp til dette slik at alt er klart hvis man ønsker det). Da har man en hybel med en god stue (med mulighet for tekjøkken), et godt soverom og godt bad med mulighet for vaskemaskin.
Floor%201_Livingroom