P6290673
rustic-vegan-HNlX7p_dn9Q-unsplash
P6290728

Postveien 119 B

153 kvm – kr 7 790 000

Rolige morgen utenfor, lyset treffer pent igjennom de store vinduene, blir det sol i dag mon tro? Med terrasse både i øst og vest, med overbygd tak i andre etasje, har du mulighet til å nyte uteområdet og utsikten når som helst. 

I det fjerne kan du skimte en av de syv nutene, frister det kanskje med en fjelltur idag? Ti minutt i bilen - og du er der, eller er du ekstra spenstig og tar sykkelen opp Fjogstadbakken? Du trenger heller ikke dra langt - sitt ute på terassen og nyt utsikten i det herlige nabolaget rundt Postveien 119B - på toppen av Trones og Sandnes. 

Her bor du svært godt, boligen er tegnet med omhu av sivilarkitekt Petter Aase. To etasjer, med åpen stue og kjøkken-løsning, en ekstra stue, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, stor carport og tilhørende bod, samt godt med parkeringsplass. Velkommen til ditt nye hjem!
Postvn2final
logo%20postveien-02

Beliggenhet for deg!
Postvn1final

Høy kvalitet.

Valg av materialer for Postveien 119B er gjort med fokus på høy kvalitet og holdbarhet, et hus som vil tåle generasjoner. Arkitekten har arbeidet med store og små boligprosjekter, blant annet Siriskjær i Stavanger som gikk til topps i en internasjonal arkitektkonkurranse. Med andre ord - en bolig som er svært moderne og tidsriktig.
P6290645