Beliggenhet

Sandved - Sandnes

Ikke langt unna Sandnes sentrum ligger boligfeltet, Aase Gård. Her bor landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Området toppen av Sandved gir plass til en blanding av ny og etablert bebyggelse. Solrikt og flott utsikt mot fjellene i øst er også stikkord som passer området.

Kun 10 -15 minutters gåtur unna ligger Stokkalandsvannet - en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.

Sandneshallen er også en del av nærmiljøet på Sandved. Her finner du mange aktiviteter for små og store. Turn, friidrett, håndball, og ikke minst en ott kunstgressbane og et aktivt idrettslag for ivrige fotballspillere. Krystallveien barnehage er like ved. Sandved barnehage og Sandvedhaugen barnehage er to andre barnehager i samme område. I nær- heten ligger også Ganddal barneskole, Sandved barneskole og Skeiane ungdomsskole. 
Rindahagen-des18-v2-20-21b
Rindahagen-des18-v2
[Klikk på bildet for større versjon]
Rindahagen-des18-boligene
[Klikk på bildet for større versjon]