Beliggenhet

Sandved - Sandnes

Ikke langt unna Sandnes sentrum ligger boligfeltet, Aase Gård. Her bor landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Området toppen av Sandved gir plass til en blanding av ny og etablert bebyggelse. Solrikt og flott utsikt mot fjellene i øst er også stikkord som passer området.

Kun 10 -15 minutters gåtur unna ligger Stokkalandsvannet - en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.

Sandneshallen er også en del av nærmiljøet på Sandved. Her finner du mange aktiviteter for små og store. Turn, friidrett, håndball, og ikke minst en ott kunstgressbane og et aktivt idrettslag for ivrige fotballspillere. Krystallveien barnehage er like ved. Sandved barnehage og Sandvedhaugen barnehage er to andre barnehager i samme område. I nær- heten ligger også Ganddal barneskole, Sandved barneskole og Skeiane ungdomsskole. 
[Klikk på bildet for større versjon]
[Klikk på bildet for større versjon]
Olav Kristensen
900 86 442
olav.kristensen@em1sr.no

Interessert?

Meld din interesse her, og vi vil kontakte deg så fort som mulig.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.