181228_Exterior_View%2002
aaron-blanco-tejedor-563548-unsplash
shutterstock_455199694

Rindahagen

12 KNALLKJEKKE REKKEHUS PÅ SANDVED

PROSJEKTET ER UTSOLGT!

Hørt på maken! To stuer og fire soverom. Hva snakker vi da? Da snakker vi muligheter - gode muligheter; for glede, vekst, utvikling og trivsel. Vi snakker muligheter for boltreplass til hele familien og ulike sosiale soner - der du kan skape hygge og finne ro.
INT_Cam%201
Rindahagen-logo_hvit-1
barnevennlig, landlig og sentralt

INNHOLDSRIKE BOLIGER MED UTSIKT

Det er arkitektkontoret Studio Aase som har gleden av å tegne prosjektet.

- Dette er svært innholdsrike boliger med god plassutnyttelse. Rekkehusene er i to etasjer og har fire soverom, to stuer og to bad, med flotte sørvendte utearealer og flott utsikt, spesielt for de åtte boligene i fremste rekke på felt B8 og B9, sier sivilarkitekt Petter Aase.
 

TYDELIG ARKITEKTUR


Valg av kledning og farger skal være av høy arkitektonisk kvalitet og fremheve det arkitektonisk uttrykket i en helhet for alle de tre delfeltene B7-B9, sier Petter Aase.

Studio Aase Arkitektur er veldig fornøyd med det arkitektoniske uttrykket rekkehusene har fått.
- De har en tydelig karakter, et tidløst preg, og samtidig en moderne touch.

I 1. etg ligger det et soverom som også kan brukes som gjesterom, kontor eller til lagring/bod hvis man har behov for det. Her finner man også bad/vaskerom før man kommer inn i stue og kjøkken som åpner seg ut mot hagen. Fra stue og kjøkken i første etasje kan du gå direkte ut til stor terrasse og en god hage. Når man kommer opp i 2.etg har man tre til soverom og en til stue med god utsikt.
181228_Exterior_View%2002
INT_Cam%202
Forside-Rinda-pdf-nedlaster

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospekt for mer utfyllende informasjon om prosjektet Rindahagen
Last ned prospekt