Beliggenhet

Sørbøhagene – nær Stokkelandsvatnet

Med Stokkalandsvatnet og Sandvedparken som nære naboer, har Sørbøhagne vokst frem som en ungdommelig bydel ca 3 km fra Sandnes.

Dette er en bydel hvor alle skal kunne bo – førstegangs-etablerere, små og store familier, eldre og enslige. Området er regulert til en fin miks av boligtyper som eneboliger, eneboiger i kjede, rekkehus og leiligheter. Våre 5 boliger passer veldig godt inn her! Sørbøhagane er et godt planlagt og gjennomtenkt boligområde med mange flotte grøntområder også mellom boligfeltene.

I tillegg er det også planer om en rekke andre flotte trivselstiltak i området som blant annet kunstgressbane, BMX-bane, sandvolleybaner, trenings-apparater og mange lekeplasser.
sorbo-Tomt1
[Klikk for større bilde]

SKOLE OG BARNEHAGE


Barnehager, 2 barneskoler (Sørbo og Hove) og ungdomsskole er selvsagt på plass. Hverdagshandelen kan du gjøre hos Kiwi eller Rema og skulle du ha ønske om litt mer shopping kan du reise kollektivt med bussen som går forbi på hovedveien flere ganger i timen. En liten spasertur unna finner du togstoppet på Ganddal. E39 sin nye påkjørsel ligger rett ved siden av Sørbøhagene - praktisk hvis du skal på jobb lenger vekke. Eller du er kanskje typen som foretrekker å sykle istedet!
sorbo-tomteplan
[Klikk for større bilde]