Ext_Cam%2018_Close
shutterstock_1080602768
INT_Cam1

SØRBØHAGENE

5 frekke i rekke

Utsolgt!

Velkommen til Kvernsteinkroken i Sørbøhagene og et moderne hjem der hele familien kan trives og vokse sammen. For livet er i stadig endring. Derfor må løsningene fungere nå, men også etterhvert som tilværelsen endrer seg og ungene vokser opp.

I Kvernsteinkroken har arkitektene fra Aros tatt hensyn til akkurat dette ved å kombinere utsøkt og spennende arkitektur over 3 etasjer med fleksible løsninger. De 5 boligene er i størrelsene 133 - 166 kvm med en lekker takterrasse som prikken over i’en!
EXT_Cam%201
sorb-logo
BARNEVENNLIG. ROLIGE OMGIVELSER. NÆR STOKKELANDSVANNET.
Ext_Cam%2018_Close

En bolig som du kan

være stolt av

Å kjøpe bolig er en av de største investeringene for oss mennesker - enten du kjøper bolig en eller tre ganger gjennom livet. Da må det uansett være skikkelig. Boligen er for oss og våre nærmeste, men den er også et uttrykk for hvem vi er - og hvem vi vil være. Den er vår oase, og den er et sted du kan invitere venner og familie hjem til.

Sørbøhagane er tegnet i nydelig arkitektonisk drakt, der alt er gjennomtenkt fra første spiker til nøkkelen står i døra. Du får et godt hjem og en bolig du vil være stolt over.
INT_Cam1
[Klikk for større bilde]

Variasjon skaper gode bomiljø


Flere ulike boligtyper Alle boligene er fleksible med mulighet for tre eller fire soverom - alt etter hva som er akkurat ditt behov i denne fasen av livet. Alle boligene får takterrasse. Alle hustypene har fått takterrasse og noen samt et fleksibelt bonusrom i tredje etasje. Kanskje ditt nye kontor eller soverom, gjesterom eller ekstra stue?
Ext_Cam%2013_Closeup
shutterstock_1069612100%20(1)
[Klikk for større bilde]
- Enten man er familie eller ikke, så er praktiske, funksjonelle og smarte løsninger noe av det aller viktigste ved en bolig. Og ja - disse boligene har i aller høyeste grad akkurat det.“

Salgsansvarlig Olav Kristensen i Eiendomsmegler 1
Ext_Cam%2016_Close
sorbo_A4_Brochure_1

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned Sørbøhagene-prospekt (PDF-format) for mer utfyllende informasjon om dette prosjektet
Last ned prospekt