Drone1
sandg%C3%A5rd_001
collage_sandg%C3%A5rdveien0

Sandsgårdveien 14

Bra. 177,4 kvm

Boligen er solgt!

Arkitekt Bent Eddie er klar “En flott enebolig skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene. Men samtidig er det viktig å også bevare særpreget – de små detaljene som skiller din bolig fra naboens. Sandsgårdveien 14 gir deg begge deler!"

 

En god og gjennomtenkt plan er viktig å ha som utgangspunkt for planlegging av selve boligen – og det har vi her. ”Boligen vi har utviklet i Sandsgårdveien er på ca 180 kvm over to plan med beliggenhet tett på hjertet av Sandvedparken, selve indrefileten i Sandnes hva gjelder tur - og rekreasjonsområder." kan Bent Eddie fortelle.

Park i hagen


"At naturen ligger så tett på er noe vi ønsket å utnytte også i arkitekturen, noe som er synlig både med hensyn til plassering av uteområder, terrasser og ikke minst store vinduer i fasade. Mye lys og mye grønt uansett hvor man beveger seg iløpet av dagen. Det var målet vårt, og det syns jeg vi har fått til. Morgensolen fra øst eller kveldssolen fra vest – i Sandsgårdveien 14 er det ikke enten eller – her får du både og!”.  
Interior_sandsg%C3%A5rd

Godt tenkt

- og godt løst

SONER FOR ULIKE BEHOV
Med åpne løsninger og store vindusflater som slipper dagslyset inn er den gode bo-opplevelsen sikret. Kjøkkenet med den romslige kjøkkenøya og spisestuen åpner seg mot hverandre og skaper en harmonisk helhet.

Stuen er “delt i to” – hvor sittegruppen er vendt mot parken, mens “TV-hjørnet med godstoler” er vendt vekk fra parken. Ulike soner for ulike behov. Godt tenkt - og godt løst
Sandsg%C3%A5rdsveien_logo

Sandsgårdveien 14

Drone2C