Camera%203%20%5Bupdated%5D-forslag
2%20Illustrasjon%20Interi%C3%B8r%20bolig%20%203-5
Camera%203%20%5Bupdated%5D-newc

Smeaheia

5 ENEBOLIGER, 2 MED GODKJENT LEILIGHET I POPULÆR BYDEL

Kontakt megler for en privat visning!

Her kan du bo sentralt, samtidig som det åpne landskapet ligger rett på den andre siden av veien. Dette området ligger på toppen av Smeaheia omgitt av etablert bebyggelse. Boligene leveres med 3 stuer, 4–5 soverom, 2–3 bad, vaskerom, walk-in-closet og dobbel garasje. Alle eneboligene solrike hager og 2 av boligene har i tillegg godkjente leiligheter for utleie!

Bo en 15 minutters gåtur unna ligger Gisketjørn – en turperle både for store og små. Her er det alltid noen ender som setter pris på brødsmuler og gode muligheter for en liten løpetur i skogen.
Kollasj_1
Artboard%202
5 STILFULLE ENEBOLIGER SENTRALT I SANDNES

Bjerks Trevarefabrikk AS

Vår kjøkkenleverandør

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets- leverandør av kjøkken, baderom og garderobeløsninger. De ble etablert i 1957 og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode håndverks tradisjoner og service.

“Vi verdsetter kjøkkenet, husets viktigste rom og samlingspunkt. Her lages maten, planlegges dagen, samles familien til kvelds og utveksler historier om dagen som har gått. Ofte er kjøkkenet det eneste rommet hvor vi er samlet. Vi hos Bjerks Trevarefabrikk har gjennom tre generasjoner hatt dette som utgangspunkt når vi designer våre kjøkken — et levende rom”. 
BjerksTrevare
Prospekt_Vindmollhagen_MockUp

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospekt for mer utfyllende informasjon om dette prosjektet
Last ned prospekt