Beliggenhet

Smeaheia – et populært boområde

I nærområdet er det opparbeidet store grøntområder, egen dam og flere lekeplasser. Området er meget barnevennlig med kort avstand til Smeaheia barneskole og barnehage. Giske ungdomsskole ligger like i nærheten med trygg adkomst på gang- og sykkelstier. De fleste fasiliteter ligger i umiddelbar nærhet, som for eksempel svømmehall, fotballbaner, Sandnes Idrettspark, Elixia og Actionball. Det er kort avstand til Kvadrat kjøpesenter og flere nærliggende matbutikker. Beliggenheten er kort sagt helt ideell for en barnefamilie.

Et Sandnes i vekst

SANDNES SENTRUM har de siste årene gjennomgått en formidabel forvandling. Spesielt har de historiske industriområdene innerst i Gandsfjorden fått nytt liv i form av boligområder, skoler og butikker. Den nye bebyggelsen omkranses av nyetablerte parker, promenader og maritime restauranter. En spennende sentrumsplan legger opp til fortsatt fornyelse nordover langs fjorden. Planene omfatter blant annet et nytt rådhus og folkebad. 
Olav Kristensen
900 86 442
olav.kristensen@em1sr.no

Interessert?

Meld din interesse her, og vi vil kontakte deg så fort som mulig.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.