Exterior_02
Tj%C3%B8tta-drone_1
0S6A3236

Tjøtta Gard

6 rekkehus vest for Bryne

På Tjøtta Gard selger vi nå 6 rekkehus på ca 95 kvm. Boligene som går over to etasjer er tegnet av Studio Petter Aase Arkitekter og har en svært god romplan som gir mulighet for inntil 4 soverom - hvis det er et behov.

 

Om boligene


Variasjon i fasadestruktur med stående og liggende trekledning, samt ulik vindusinnramming er med å skape liv og variasjon i boligrekken. Når du kommer inn i hovedinngangen passerer du vaskerom, bad nr 1 og biden på vei inn i boligens hovedrom med stue, spisestue og kjøkkenet. Herfra kan du gå direkte ut i hgaen hvor du har en romslig terrasse, plen og en praktisk sportsbod på 10 kvm.

Opp i 2.etasje finner du soveromsavdelingen – med hovedsoverom, soverom nr 2 og soverom nr 3. En egen TV-stue kan selvsagt benyttes som eet soverom nr 4, hvsi det er behov - eller du kan la barna få sitt "eget krypinn" vekk fra hovedstuen med plass til leker og tv-spill.

Og er du i kategorien "litt eldre men fremdeles med et ungt sinn" som vil vekk fra stort hus til noe mindre og mer lettstelt, er det kanskje dette som blir biblioteket hvor reisebøkene samles. 
 
Interior
tjottagard-logo
FAMILIEVENNLIG, SENTRALT OG NÆR BRYNE

TJØTTA GARD


Det nye boligområdet Tjøtta Gard hvor boligene bygges utvikles av Tjøtta Utbyggingsselskap AS, som eies av Team Bygg, Jadarhus og Tomtespesialisten. Samarbeidet skal de kommende årene gi i overkant av 200 nye boliger til området. Stolt Bolig er glad for å være med som en aktør i denne spennende utviklingen.
brynesentrum
tjottafront00-new-prospekt

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospekt for mer utfyllende informasjon om prosjektet Tjøtta Gard
Last ned prospekt
Exterior_01

Kontakt oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.