EXT_Cam05
EXT_Cam_Terrace
INT_MainFL2_Cam01_Closeup01

Vegaberg

Eksklusiv enebolig ved Hafrsfjord

Solgt!

Den 240 kvadratmeter store eneboligen over to etasjer med dobbel garasje i første, reflekterer tomta og beliggenheten på en glimrende måte. Her er utsikt til sjøen og alt du måtte ønske når du først kaster anker i kanten av Harfsfjord.

- Med tomtens beliggenhet var det selvsagt naturlig å la disse elementene danne grunnlaget for den nye villaen. Lyset og utsikten er god ivaretatt. Innvendig løsning er tilrettelagt for forskjellige behov, alt etter hvor en er i livsløpet. Eksteriørmessig har en valgt glatte rette fasader, kontrasten mellom sort og hvit gjør at villaen allikevel får sitt eget særpreg, sier arkitekten bak boligen, Bent Eddie Lie.
EXT_Cam20
EKSKLUSIVT. ARKITEKTONISK. UTSIKT. 
EXT_Cam04-16-9

Rene stramme linjer

OG mye GLASS

Boligen preges av rene, stramme linjer og mye glass. Fasaden strekker seg mot havet i vest. Arkitekt Bent Eddie har vært kompromissløs i forhold til de omkringliggende omgivelsene, nabolaget og ikke minst den formidable utsikten. Boligens hovedområder ligger alle slik til at de strekker seg ut mot sjøen og ettermiddagssol i sørvest. 


Lyst og luftig, både ute og inne


Vegaberg er en moderne enebolig for en familie som vil bo i nærheten av fantastisk natur, ha bølgeblikk fra stuene og
terrassen og samtidig ha kort vei til det meste.

Naturen som er tett på er hentet inn i arkitekturen. Boligen har store vindusflater og terrasseområder som henvender seg utover havet. - Mye lys og mye luft rundt boligen var målet, og det har vi fått til, sier arkitekten.
 
EXT_Cam05
INT_MainFL2_Cam01op02

Sanger fra annen etasje


Mens barna eller ungdommen har boltreplass i underetasjen, finner du voksensonen i annen etasje. Går du til toppen av ­trappa i 2. etasje og til høyre, finner du det som kan bli biblioteket eller tv-stue.
I forlengelsen av dette ligger gangen til gjestetoalettet og døren videre til de indre gemakker - med walk in closet, master soverom og privat bad.

Går du derimot til venstre kommer du rett inn i spisestue, kjøkken og hovedstue. Uansett hvor du er i rommet, har du panoramautsikt mot sørvest og havet. Du har med andre ord utsikten med deg hele dagen før kveldssola går ned i vest.

Last ned prospekt for å se nærmere på boligen
INT_MainFL2_Cam01_Closeup04
INT_MainFL2_Cam01_Closeup06

et levende maleri


Boligen er rene invitasjonen til det gode liv, der du kan kose deg alene med en god bok, nyte fine stunder med de nærmeste og ha gode venner på besøk - alltid med havet som kulisse og utsikten som et skiftende maleri av stemninger.
EXT_Cam17
- En smart og praktisk planløsning uten "dødplass" kombinert med moderne arkitektur og en utsikt til å miste pusten av – der har du Vegaberg. Legg til at boligen fra Stolt Bolig holder høy kvalitet på materialiteter og innhold gjør at denne boligen vil være attraktiv for mange mennesker - både familier og voksne par med barnebarn.

Salgsansvarlig Olav Kristensen, Eiendomsmegler 1
INT_MainFL1_Cam02