Beliggenhet

Sandved - Sandnes

Ikke langt unna Sandnes sentrum etableres nå et nytt boligfelt, Aase Gård. Her kan du bo landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Dette område ligger på toppen av Sandved hvor det nå blir en blanding av ny og etablert bebyggelse. Her er det solrikt og området har en flott utsikt mot fjellene i øst. 

En 10 -15 minutters gåtur unna ligger Stokkalandsvannet - en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.

Sandneshallen er også en del av nærmiljøet på Sandved. Her finner du mange aktiviteter for små og store. Turn, friidrett, håndball, og ikke minst en ott kunstgressbane og et aktivt idrettslag for ivrige fotballspillere. Krystallveien barnehage er like ved. Sandved barnehage og Sandvedhaugen barnehage er to andre barnehager i samme område. I nær- heten ligger også Ganddal barneskole, Sandved barneskole og Skeiane ungdomsskole. 
org_prospekt_vindmollhagen_III_191217_Side_09
org_prospekt_vindmollhagen_III_191217_Side_10