redstolt2_0007
DSC02221
xDSC02070

Vindmøllhagen 65

INNFLYTTINGSKLAR ENEBOLIG med utsikt – SOLGT!

I Vindmøllhagen 65 har vi nå en møblert, nøkkelferdig og inflyttingsklar enebolig for salg. Her kan du bo landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Dette området ligger på toppen av Sandved hvor det nå blir en blanding av ny og etablert bebyggelse. Men den største gevinsten er at du kan flytte inn allerede idag!  

 

Eneboligen leveres med 2 stuer, åpen kjøkkenløsning, 3-4 soverom, walkin-closet, 3 bad, vaskerom og carport.  Beliggende i et solrikt område med flott utsikt mot fjellene i øst og kun 10–15 minutters gåtur fra Stokkalandsvannet – en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.
xDSC02070
Artboard%203
UTSIKT FRA STUEN I VÅR FERDIGE BOLIG
utsiktfrastuen

Bjerks Trevarefabrikk AS

Vår kjøkkenleverandør

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets- leverandør av kjøkken, baderom og garderobeløsninger. De ble etablert i 1957 og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode håndverks tradisjoner og service.

“Vi verdsetter kjøkkenet, husets viktigste rom og samlingspunkt. Her lages maten, planlegges dagen, samles familien til kvelds og utveksler historier om dagen som har gått. Ofte er kjøkkenet det eneste rommet hvor vi er samlet. Vi hos Bjerks Trevarefabrikk har gjennom tre generasjoner hatt dette som utgangspunkt når vi designer våre kjøkken — et levende rom”. 
BjerksTrevare
Prospekt_Vindmollhagen_MockUp

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospektet for Vindmøllhagen trinn 3 for mer utfyllende informasjon om prosjektet
Last ned prospekt