Vindmøllhagen trinn 3

1 ENEBOLIG med utsikt PÅ SANDVED

Delfeltet Vindmøllhagen trinn 3 består av to boliger. Bolig 67 er solgt, bolig 65 har vi valgt å ferdigstille før salg. Her kan du bo landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Dette område ligger på toppen av Sandved hvor det nå blir en blanding av ny og etablert bebyggelse. Men den største gevinsten er at du kan flytte inn allerede idag!  

Eneboligene leveres med 2 stuer, åpen kjøkkenløsning, 3-4 soverom, walkin-closet, 3 bad, vaskerom og carport.  Beliggende i et solrikt områd med flott utsikt mot fjellene i øst og kun 10–15 minutters gåtur fra Stokkalandsvannet – en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.
UTSIKT FRA STUEN I VÅR FERDIGE BOLIG

Bjerks Trevarefabrikk AS

Vår kjøkkenleverandør

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets- leverandør av kjøkken, baderom og garderobeløsninger. De ble etablert i 1957 og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode håndverks tradisjoner og service.

“Vi verdsetter kjøkkenet, husets viktigste rom og samlingspunkt. Her lages maten, planlegges dagen, samles familien til kvelds og utveksler historier om dagen som har gått. Ofte er kjøkkenet det eneste rommet hvor vi er samlet. Vi hos Bjerks Trevarefabrikk har gjennom tre generasjoner hatt dette som utgangspunkt når vi designer våre kjøkken — et levende rom”. 

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospektet for Vindmøllhagen trinn 3 for mer utfyllende informasjon om prosjektet
Last ned prospekt
Olav Kristensen
900 86 442
olav.kristensen@em1sr.no

Interessert?

Meld din interesse her, og vi vil kontakte deg så fort som mulig.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.