Vindmollhagen%20trinn_5-2
Vindmollhagen%20trinn_5-3
Vindmollhagen%20trinn_5-1

Vindmøllhagen trinn 5

4 MODERNE ENEBOLIGER PÅ SANDVED

Delfeltet Vindmøllhagen trinn 5 består av 4 eneboliger fra 153 - 174 kvm. Her kan du bo landlig, samtidig som bylivet er lett tilgjengelig. Dette område ligger på toppen av Sandved hvor det nå blir en blanding av ny og etablert bebyggelse. 

KORT OM BOLIGENE
Eneboligene leveres med romslig og åpen løsning stue/kjøkken, 4 soverom, 2 bad, en kjekk tv-stue, vaskerom, bod og carport. Boligene ligge i et solrikt område med flott utsikt mot fjellene i øst – og denne nytes kanskje best fra balkongene i 2.etasje. 


Priser fra kr 5.790.000Kun 10–15 minutters gåtur unna Vindmøllehagen ligger Stokkalandsvannet – en turperle både på hjul og til fots. Den 4 km lange løypa rundt vannet innbyr til en god løpetur, eller en rolig familietur. Dersom en har lyst på en litt lenger tur kan en fortsette turen gjennom Sandvedparken, som er over 3 nye km i et vakkert parkmiljø.
Vindmollhagen%20trinn_5-4
Artboard%203
Barnevennlig, landlig og sentralt

Bjerks Trevarefabrikk AS

Vår kjøkkenleverandør

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets- leverandør av kjøkken, baderom og garderobeløsninger. De ble etablert i 1957 og fremstår i dag som en moderne familiebedrift tuftet på gode håndverks tradisjoner og service.

“Vi verdsetter kjøkkenet, husets viktigste rom og samlingspunkt. Her lages maten, planlegges dagen, samles familien til kvelds og utveksler historier om dagen som har gått. Ofte er kjøkkenet det eneste rommet hvor vi er samlet. Vi hos Bjerks Trevarefabrikk har gjennom tre generasjoner hatt dette som utgangspunkt når vi designer våre kjøkken — et levende rom”. 
BjerksTrevare
Prospekt_Vindmollhagen_MockUp

Last ned

prospekt

Her kan du laste ned prospekt for mer utfyllende informasjon om prosjektet Vindmøllehagen trinn 5.