Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_DJI_0412
Krabba_1229169304
Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_IMG_7203

Krabbavigå BKS7 Jåsund

3 nye rekkehus i sjøkanten

Noen minutter vekke fra fra Tananger Bru, nykokt krabbe og ferske reker planlegger vi salgsstart av 3 familievennlige rekkehus på 115 kvm utviklet i samarbeid med Ann-Iren Lindland i Ark1.

Boligene i deølfelt BKS7 ligger som en forlengelse av delfeltet vårt BKS4. Også disse boligne får godt planlagte planløsninger over to etasjer med mulighet for 3 soverom, egen "voksenavdeling", 2 stuer og to bad. Legg til egen p-plass, en koselig hage og frisk sjøluft så har du kanskje funnet drømmeboligen din?

Meld din interesse i skjemaet vårt og motta mer informasjon når det er klar
Krabbaviga%CC%8A_BKS7-overv
Etablert boområde
Boligområdet Krabbavigå på Jåsund er utviklet med tanke på folk i alle livsfaser. Moderne leiligheter, rekkehus og eneboliger i en harmonisk plan skaper et trivelig og trygt bomiljø. Rikelig med fellesareal bidrar også til at man aldri trenger å bevege seg langt fra hjemmet for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. nevnte vi at du også har egen badestrand rett i nabolaget?
Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_IMG_7203

Interessert?

Meld din interesse idag

Ikke gå glipp av viktig informasjon om dette prosjektet – meld din interesse idag så kontakter vi deg når mer informasjon er klar.