%C3%98vreveien_Ext_Cam01
shutterstock_1939122811
shutterstock_1824690995

Midt i det!

To arkitekttegnede eneboliger

Du er midtpunktet i ditt liv. Når du har det godt, og bor godt - da har ofte også de rundt deg det godt. Øverst i Øvreveien er du midt i det – så der bor du garantert godt!

Disse ca 200 kvm store boligene bærer ikke bare preg av gjennomført arkitektonisk stil og utseende, de er også svært funksjonelle. Beliggenheten er udiskutabel – med kort vei ned til Sandnes sentrum hvor du har alt du trenger i livet. 

KJAPT OM BOLIGENE
Boligene som er tegnet av de flinke arktiektene i ArkVest, strekker seg over to etasjer, og plasserer seg godt i de omkringliggende omgivelsene og blir en naturlig del av et etablert bomiljø. Store vindusflater fanger inn dagslyset og gir det godt overblikk. Likevel er du skjermet, og kan nyte nabolagets fred i et godt og solrikt uteområde.

Begge boligene får et moderne og spennende uttrykk med en spennende miks av materialer, store vinduer og utsikt mot sørvest. Med tre soverom, eget bad og stue nede har også den oppvoksende slekt i huset godt med plass.

Kort oppsummert – to familievennlige boliger utformet slik som moderne familier ønsker det i dag – men vi ønsker å fortelle deg mer!
%C3%98vreveien_Ext_Cam04

Øvreveien 1A

Velkommen inn – her oppe!

SOLGT!

Denne boligen er svært innholdsrik med inngangsparti mot sørvest. Før vi går inn; her finner du garasje, biloppstillingsplass og sykkel- bod på bakkeplan. Første etasje byr på en romslig og innbydende “velkommen-inn-hall”. Her er også tre romslige soverom, bad, WC og innvendig bod. Her åpner det seg også en flott og stor stue - til glede for alt som kommer. 

andre etasje
I andre etasje ligger det et stort og luftig allrom med kjøkken, spisestue og stue. Her åpenbarer selve hovedstua seg i all sin prakt med store vinduer og panoramautsikt mot sør og øst. Det er romslig, lett og ledig - og perfekt for gode stunder med deg alene og deg og dine sammen, men også for en festaften når bjellene ringer for det.

Kanskje viktigst av alt, i denne etasjen ligger også “voksenavdelingen” med Master soverom, eget bad og garderobe.

I tråd med moderne planløsninger går stuen i flukt med et stilig og funksjonelt kjøkken. Som vi vet, er kjøkkenet et av boligens aller viktigste rom, der alt kan skje, fra den lille samtale over kaffekoppen til den viktige signaturen. Fra den lettbeinte stua har du direkte utgang til en flott balkong.
%C3%98vreveien_INT_BoligB

“Fra boligen din er det kun få minutter ned til sentrum av Sandnes med alt du kan tenker av butikker, kultur og spisesteder.”
- Arild i Stolt Bolig
%C3%98vreveien_Ext_Cam01

Øvreveien 1B

Den gode naboen på nedsiden!

LEDIG

I denne boligen møter du også de gode løsningene som arkitektene i er godt kjent for og et innngangsparti mot sørvest.

Og før vi går inn; her finner du biloppstillingsplass, en integrert garasje med sykkelbod i bakkant. Første etasje byr på en romslig og innbydende “velkommen-inn-hall”. På rad og rekke ligger det tre romslige soverom, bad, WC, innvendig bod og et pratksik vaskerom med direkte adkomst til garasje. Fra hallen strekker trappa seg opp til det som nok er boligens hovedoppholdsrom.

andre etasje
I andre etasje – med panoramavinduer og utsikt mot sør og øst – ligger det et stort og luftig allrom med kjøkken, spisestue og stue. Et deilig sted enten du er alene eller sammen med storfamilien.

Men også i denne etasjen – ligger “voksenavdelingen” med Master soverom, eget bad og WIC (Walk-in-closet).

Ønsker du alenetid kan du også trekke deg inn i TV-stuen – et deilig fristed enten man vil kose seg med en god film eller se siste episode av “Skal vi Danse.”

Frister det heller med et glass på terrassen – ta turen direkte ut på den store balkongen. Magisk!
%C3%98vreveien_INT_BoligA%202%20copy