NorgesH_StoltBolig_BlackBox-04A
Hei, hva kan vi hjelpe deg med?

Gamle Eikesetvei • Gausel

To eneboliger

B4 Tranebærstien • Bogafjell

8 utsiktsboliger

HEISANN DU!

Vurderer du ny bolig?
Hils på Bent Eddie

Våre boliger

Prosjekter
for salg
Boliger for salg

Din tomt

Bygging av bolig
på din tomt
Egen tomt?

Hils på Bent Eddie

Han vet hvordan en god bolig
bør planlegges og bygges…
BentEddie Bloggen

Aktuelle saker

olav-arild-traneber

Gatefryd

på toppen av Bogafjell

Ungene spiller fotball eller hopper tau. Naboen drøser om sommerfesten. Pensjonisten og femåringen deler en pose moreller i trappa: – Fellesskapet her på toppen av Bogafjell er en av de aller største fordelene ved eneboligene i Tranebærstien, kan Olav Kristensen i Eiendomsmegler 1 fortelle.

[ Les hele artikkelen]

panorama

over Hafrsfsjord

Hvor ligger det gule naustet? Der ja. På land der. De skal visst sette det ut igjen. I så fall kan du følge prosessen minutt for minutt fra terrassen i den nye eneboligen din i Hafrsfjord. Velkommen til Vegabergveien! 

[Les hele artikkelen]
EXT_Cam20
Å bygge boliger handler om å skape varige verdier. Selvsagt i form av kroner og kvadratmeter, men også i form av boglede og livskvalitet. Dette er utgangspunktet vår virksomhet. Vårt mål er å skape og foredle verdier, bygge boliger som gjør oppdragsgiverne stolte - boliger det er godt å bo i. Siden etableringen i 2010 har vi bygd hundrevis av boliger - vi takker for tilliten og ser frem til fortsettelsen!
Fagfolk

Jærsk

håndverktradisjon

Husmoten endrer seg, men ønsket - og kravet - om høy kvalitet er alltid like aktuelt. I Stolt Bolig fører vi videre en jærsk håndtverktradisjon. 

BENT EDDIE

BLOGGEN

Her på Bloggen deler vår arkitekt Bent Eddie sine beste tips for deg som skal bygge ny bolig eller rett og slett bare har lyst å optimalisere hjemmekontoret ditt. 

Les mer
FB-myte-arkitekt
Stolt_norgeshus