_E2_2554

La vår arkitekt Bent Eddie tegne din nye bolig

Vår filosofi er at boliger blir best når de skapes ut fra omgivelsene de skal bygges i, og menneskene som skal leve i dem. Har du en byggeklar tomt eller en eldre bolig som skal rives er vår arkitekt Bent Eddie Lie klar til å hjelpe deg. Dere starter med en gratis tomtebefaring og møte der dere kartlegger ønsker og behov. Deretter utarbeides det en skisse og prisoverslag for boligen. Etter inngått avtale byggemeldes prosjektet og byggearbeidene kan starte.
StoltBolig_Arkitektsak-Bent%20Eddie_16(B%26W)

Kort om

Bent Eddie

Med over 25 års erfaring fra blant annet Øster Hus, Favoritthytten, Optimera og andre renommerte aktører har han utviklet hus, boligfelt og hytter rundt i hele Norge. "Vi har en filosofi om at gode og langsiktige relasjoner gir best resultater over tid. Derfor har vi valgt å samarbeide med nøye utvalgte leverandører som vi kjenner godt. Dette gir forutsigbare, effektive byggeprosesser og, viktigst av alt, trygghet for deg som kunde."

Kontakt Bent Eddie på tlf. 951 11 600
E-post bent.lie@stoltbolig.no 

På Bent Eddie Bloggen deler han gode tips for deg som skal bygge nytt.
bentEddie-skisse-NY

Første møte - er uforpliktende

Hvort stort, hvor mange soverom, hvilke løsninger, hvilke materialer, hvor lang tid og hva er budsjettet? Viktige spørsmål når drømmeboligen skal planlegges og bygges. Men hvor starter vi? Bent Eddie tar praten med deg – og det koster ingenting.

Les mer
Det første møtet


"Et hus skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene."


- Bent Eddie om nye boliger og godt naboskap
DinTomt

Egen tomt - men hva nå?

Bent Eddie deler  "8 gode tips" med deg for hva du bør tenke på i prosessen med å stifte nytt bo.

Les mer
Utvikle egen tomt?

TIL BENT EDDIE-BLOGGEN

BentEddie Bloggen