Aktuelt

DJI_0657%20copy

Gatefryd

på toppen av Bogafjell

Ungene spiller fotball eller hopper tau. Naboen drøser om sommerfesten. Pensjonisten og femåringen deler en pose moreller i trappa: – Fellesskapet her på toppen av Bogafjell er en av de aller største fordelene ved eneboligene i Tranebærstien, kan Olav Kristensen i Eiendomsmegler 1 fortelle.

[ Les hele artikkelen]
Gamle-eikesetervegen_Ext_Cam08-tot

Arkitekttegnede

boliger med særpreg

Bare et par steinkast fra Gausel sentrum og med utsikt mot Gandsfjorden og Lifjell, bygger vi to stilrene og moderne eneboliger på ca. 185 kvadratmeter, tegnet av den anerkjente lokale arkitekten Thorbjørn Fuglestad. Velkommen til Gamle Eikesetveien.


[Les hele artikkelen]
interior
Stolt%20Bolig_Nybygg_Artikkel_11

KVALITET TRENGER

IKKE VÆRE RÅDYRT

Anita står i den romslige, lyse stuen og kikker ut over jordene, med sollyset midt imot. Hun smiler. «For oss som storfamilie har dette betydd mye. Den mentale prosessen er alltid mer omfattende enn den fysiske. Bent Eddie har vært god å ha på begge områder.. 

[Les hele artikkelen]
Stolt%20Bolig_Nybygg_Artikkel_10
70240179-alice
70240179-alice2

Alice stortrives

i Kodlidalen på Ålgråd

– Her har vi alt vi trenger, smiler Alice Moen fra sofaen i rekkehuset på Ålgård. Hun var en av de aller første til å sikre seg et av de moderne rekkehusene i utbyggingsområdet i Kodlidalen, som nå er i ferd med å virkelig ta form. 

[Les hele artikkelen]