Toppen av Ålgård

Alice stortrives i Kodlidalen

– Her har vi alt vi trenger, smiler Alice Moen fra sofaen i rekkehuset på Ålgård. – Ungene har lekekamerater rett utenfor døra og jeg har venninna mi litt lenger nede i gata og foreldre i området. Perfekt!
70240179-alice1

"– Dette er ikke noe å tenke på. Dette klarer du"


 - Mor til Alice om muligheten for leilighetskjøp
29-åringen var en av de aller første til å sikre seg et av de moderne rekkehusene i utbyggingsområdet i Kodlidalen, som nå er i ferd med å virkelig ta form, og “vi” er Alice og to barn på tre og fem år.

– Mange venner bor i området, og så er det nær mamma og familien, legger hun til med et smil.

  > Les mer om Kodlidalen B21 som er i salg nå


Tipset av vennina


Alice ble tipset om at det ville bli lagt ut noen fine rekkehus av ei venninne som hadde kjøpt hus i samme gate.

– Men jeg tenkte helt ærlig at jeg som alenemor ikke ville klare å kjøpe noe slikt, sier 29-åringen.

Likevel ble interessen nok tent til at hun sendte prospektet til mamma. Der var beskjeden klar:

– Dette er ikke noe å tenke på. Dette klarer du!

Etter en prat med nevnte mamma, tok Alice kontakt med Stolt Bolig og ble invitert til et møte for å høre mer om prosjektet. Den gryende interessen ble så sterk at hun raskt bestemte seg for å ta steget fra leilighet i tredje etasje til rekkehus med parkering rett utenfor døra.

– Etter noen år med å dra handleposer og unger opp flere etasjer, var det et av kravene mine at jeg skulle kunne gå rett inn, uten å måtte gå i trapper, ler hun.

   >  Se kart og beliggenhet av Kodlidalen B21

– For oss har lyset vært viktig å tenkte på. Store glassflater i fronten gjør at dagslyset slipper godt inn, mens lyset i resten av boligen er ivaretatt ved hjelp av kupler i taket, utdyper Lie
70240179-alice2

– Overkommelig pris


Alice forteller om en enkel og kort prosess med Stolt Bolig. Nå har hun bodd i Kodlidalen siden desember 2021.

– Huset er så godt utnytta og virker mye større enn det egentlig er med sine 110 kvadratmeter, og ikke minst, så var prisen overkommelig, sier hun.

Begge barna har hvert sitt soverom. I tillegg har rekkehuset også ei kjellerstue, to bad og eget vaskerom.

For Alice var også plasseringen et stort pluss, med både utsikt og nærhet til barnehage og skole. Idrettshall og fotballbane ligger også bare få meter vekke.

– Jeg bodde i samme område tidligere og ville fortsette å bo her. Her har vi alt vi trenger, sier hun og forteller om en fin og trygg oppvekst på Ålgård.

– Jeg har selv hatt det veldig bra på Ålgård og ønsker det samme for barna mine. I tillegg er det sentralt, sier Alice, som jobber som industrimontør på Forus.
70240179-alice5
70240179-alice3
70240179-alice4

Nye MULIGHETER I SALG NÅ


Kodlidalen på Ålgård har blitt et svært populært boområde og blir bygget ut av flere aktører, blant annet Stolt Bolig. Byggefeltet er unikt ved at du bor nært det aller meste. I tillegg gir området følelsen av å bo på landet, med nærhet til store turområder, og kan også skilte med å være Ålgårds høyeste nabolag.

Stolt Bolig har nå 14 rekkehus til salgs. Rekkehusene er fordelt på to rekker og er i to ulike størrelser. Den ene rekka har boliger på rundt 108 kvadratmeter. I den andre rekka er husene noe større med boliger på 124 kvadratmeter. Alle har gode terrasser og muligheter for en liten hageflekk.

   > Last ned prospekt av boligene i Kodlidalen B21

– Dette er fine familieboliger til overkommelige priser, sier Arild Espesdal i Stolt Bolig, og legger til at firmaet håper på byggestart rundt årsskiftet.