Stolt bolig

Stolt Bolig ble etablert i 2010 og har etterhvert blitt en godt synlig aktør i regionens boligmarked. Til tross for vår unge alder har menneskene i selskapet lang erfaring, og selskapet har etterhvert opparbeidet seg en solid økonomi og handlekraft.
Fagfolk

Engasjerte

Fagfolk

Stolt Bolig består av engasjerte mennesker med lidenskap for faget. Vi jobber hardt hver dag for å skape gode hjem for våre kunder - og vakre omgivelser for folk flest.
Oddgeir_BW
Fornyer stolte tradisjoner
Stolt Bolig etablerer egen avdeling for ReBygg. Ny avdelingsleder og arkitekt er ansatt for å fornye boliger og utvikle tomter i tråd med kundenes ønsker., forteller daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog.
Les mer

FOLK ER

ULIKE

Folk er ulike. Boligdrømmene er ulike. Vår filosofi er at boliger blir best når de skapes ut fra omgivelsene de skal bygges i, og menneskene som skal leve i dem.
Nokkelhull

Kontakt oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.