Aldri eid egen bolig før?

Nå kan du gjøre en god deal – på Rossåsen Figgjo skal vi selge 2 eneboliger med god utsikt – søk om å få kjøpe før 11. januar.
Prosjektet er vunnet i en tomtekonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap

De to boligene er utformet slik at den flotte utsikten blir ivaretatt på en best mulig. 4 soverom, 2 stuer og 2 bad. Egen Walk-inn garderobe i forbindelse med hovedsoverommet er også en fin kvalitet. På terrassen er du skjermet fra nordavind og kan nyte utsikt ut over flott natur. 
living 02Alt på ett plan
1.etasje er effektivt utnyttet – med 3 soverom, tv-stue, innvendig bod, eget vaskerom og sportsbod i tilknytning til garasjen. Alle viktige funksjoner på ett plan - perfekt!  

Utsikt og egen "voksenavdeling"
2. etasje – selve hovedeetasjen – her får de voksne sin egen "sone" med eget soverom, walkin closet og eget bad. Åpen løsning i kjøkken og stue med direkte utgang til utsiktsterrasse og hage på baksiden av boligen - i ly fra nordavinden.  

Tildelingsregler ved prosjektkonkurranse
Prosjektet Rossåsen har Stolt Bolig vunnet gjennom en prosjektkonkurranse i regi Sandnes tomteselskap hvor hovedkriteriene for å vinne er at boligene er godt utformet både innvendig og utvendig, samt at utsalgspris skal være EKSTRA gunstig for kjøper. Historisk har dette betydd at kjøpepris har ligget lavere sammenlignet med generell markedspris.

Det følger også noen kriterier for de som søker om å få kjøpe boligene i et prosjekt som dette bl.a:
  • Søker må være fylt 18 år.
  • Bolig kan ikke selges til interessent som allerede eier enebolig eller byggeklar eneboligtomt i Sandnes eller i en av nabokommunene.
  • Boligen kan ikke selges eller leies ut før tidligst 3 år etter at ferdigattest/brukstillatelse er gitt.
  • Søkere som tidligere har fått tildelt tomt eller bolig er ikke kvalifisert.
Les mer om prosjektet - og fyll ut søknad

Kontakt oss

Disse personopplysningene lagres internt hos oss for å kunne ta kontakt med deg og sende deg relevant informasjon knyttet til din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino      •      Publiseringsløsning: Destinet
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no
Stolt Bolig AS
Folkvordveien 11
4318 Sandnes
t: 950 72 800
@: post@stoltbolig.no


© Stolt Bolig AS 2016
Design og utvikling: Destino
Publiseringsløsning: Destinet
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.