villa vemork

Ut av eneboligen – inn i Villa Vemork

Når ungene flytter ut, gleder mange seg til å bo litt enklere. Nå kan noen av dere nyte kveldssola i de seks eksklusive leilighetene som blir Villa Vemork.
Petter%20Aase_red
Midt i villastrøket på toppen av Trones skal Stolt Bolig bygge et uvanlig prosjekt: Seks romslige, eksklusive leiligheter, fordelt på det som kommer til å fremstå som to stilrene eneboliger.


FÅ ekslusive enheter


– Dette tror vi kommer til å bli et veldig godt sted å bo, sier Arild Espedal fra Stolt Bolig, utbyggeren bak Villa Vemork. – Når ungene flytter ut, vet vi at mange kjenner seg ferdige med den store eneboligen, og ønsker seg et sted hvor de bare kan låse døra og stikke til Spania eller Bersagel uten å måtte planlegge så voldsomt. Samtidig oppleves det kanskje litt utrivelig å bo i en stor blokk, med flere titalls enheter og naboer du aldri har sett før. Det er en av grunnen til at Villa Vemork kun består av seks boliger – her håper og tror vi at folk vil få et litt annerledes, litt nærere forhold til de andre som de deler adresse med.

"For meg som arkitekt har det vært en veldig spennende og interessant utfordring å tegne tremannsboliger utformet som villaer."

- Petter Aase, arkitekt

VillaVemork

FERDIG MED VEDLIKEHOLD. KLAR FOR FRITID


I Villa Vemork kjenner du naboen. Du har Sandnes sentrum en liten spasertur unna, og du har kveldssol og fabelaktig utsikt. Kanskje det beste av alt: Vedlikehold  og husmaling er du stort sett ferdig med – nå er det på tide å bruke helgene, feriene og hverdagene sånn som du vil!

   > Se ledige leiligheter og plantegninger

 

ARKITEKTENS TANKER: LEILIGHETER I VILLAFORM


– Studio Aase har samarbeidet tett og godt med Stolt Bolig i mange år, forteller arkitekt Petter Aase, og noe av det jeg setter størst pris på med dem, er verdiene deres. De ønsker virkelig å skape gode hjem, med gode bomiljø og høy kvalitet i alle ledd.
EXT_GARDEN%20MAIN_Closup03
_A120096%20(Hilde%20M_%20Dalman)
EXT_Cam%20closup%203
– For meg som arkitekt har det vært en veldig spennende og interessant utfordring å tegne tremannsboliger utformet som villaer, midt i et etablert villastrøk. Slik jeg ser det, er dette et positivt fortetningsgrep som er med på å ivareta karakteren som allerede finnes i området, sier Aase.

Kvalitet og estetikk er viktige stikkord i Villa Vemork: De store vinduene gir luftige og lyse rom, takhøyden er stor og detaljene og løsningene er smarte, vakre og valgte med omhu.
Utsikten fra de store terrassene i andre etasje er formidabel.

   > Last ned prospekt av leiligehetene

– 4 av 6 leiligheter er solgt så det viser at prosjektet har truffet godt både med arkitketur og bokvaliteter. Og for generasjonen som er ferdig med små barn, stor enebolig og mye vedlikehold, men samtidig vil beholde "villa-følelsen" er dette prosjektet perfekt. Men vær rask, for det er kun 2 ledige igjen, sier salgsansvarlig Olav Kristensen i EiendomsMegler 1 med et smil.