5 myter om arkitekttegnet hus

Du har ei tomt hvor du planlegger å bygge en ny bolig eller du har en gammel bolig som du vil rive for å bygge nytt. Valget nå handler om du skal (A) rehabilitere (B) velge fiks-ferdig-kataloghus eller (C) engasjere en arkitekt som tegner en bolig tilpasset deg og din tomt. Hva velger du – for "skreddersøm" er jo mye dyrere enn "rehabilitering" og "kataloghus" ikke sant?
StoltBolig_Arkitektsak-Bent%20Eddie_4
shutterstock_721777969
 1. rehabilitere er ALLTID RIMELIGERE enn å bygge nytt! 
  Nei – ikke nødvendigvis. I mange tilfeller svarer det seg faktisk å gå for nytt, men ifølge arkitekt Bent Eddie finnes det også unntak. Les mer om hvilke
   
 2. Kataloghus gir "mer bolig for pengene"!
  Nei – ikke nødvendigvis. Ved å velge et byggefirma som både har erfarne arkitekter og eget byggeri/tømmerfolk, kan man bygge og planlegge smartere slik at sluttregningen viser det som er avtalt.  
   
 3. ALLE BYGGEFIRMA HAR EN ferdighuskatalog FOR Å SPARE PENGER!
  Nei – i Stolt Bolig bruker vi gjerne egne referanseboliger som inspirasjon fordi det hører til sjeldenhetene at noen peker på et kataloghus og vil ha det nøyaktig slik. Det vanlige er nok heller at vår arkitekt Bent Eddie tilpasser drømmehuset for deg med utgangspunkt i møtet vi har hatt. Og ønsker du at vi utformer et skissegrunnlag basert på våre ideer, har vi bare behov for å vite type og antall rom du har behov for, samt den økonomiske rammen vi skal holde oss innenfor. 
  Les mer om "Det første møtet" med Bent Eddie
   
 4. ET MØTE MED ARKITEKT FOR Å SNAKKE OM BOLIGDRØMMEN KOSTER PENGER!
  Nei – et møte om din tomt og boligdrøm er uforpliktende og gratis. Du kan avtale et møte direkte med arkitekt Bent Eddie på epost eller pr telefon/sms 951 11 600. På møtet vil du bli fortalt hva vi kan gjøre og hvordan prosessen blir videre.
   
 5. SKREDDERSØM/ARKITEKTTEGNET HUS vil ALLTID være dyrere å bygge, enn et kataloghus!
  Nei – ikke hos oss i Stolt Bolig. Byggeprisen for et arkitekttegnet hus kan tilsvare kostnadsnivået som ferdighus. Dette får vi til fordi vi i Stolt Bolig har egne arkitekter og eget byggeri som utarbeider et skissegrunnlag som danner grunnlag for den ferdige boligen. Det har vi også mange referanser på. Samarbeidet gir en bolig som er planlagt og tilpasset din tomt, dine behov og ikke minst – din lommebok.
   

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
_E2_2447

Kommer for salg