Slik fikk Aina og Arne oppfylt boligdrømmen

Noen ganger skal man lytte til arkitekt og byggefirma. I dette tilfellet ble løsningen nytt hus i stedet for rehabilitering. Aina og Arne Joa har aldri sett seg tilbake.
BE_-7d

"Det var viktig at vårt hus ikke skulle konkurrere med og sette det flotte Jærhuset på GÅrden i skyggen."


- Arne Joa
IMG_6556b
- Vi nyter boligen til fulle, og for hver dag blir det bare bedre og bedre, sier Arne. - Vi har fått et drømmehus som svarer på alle våre ønsker og behov. Vi er takknemlige for at arkitekt Bent Eddie og Stolt Bolig veiledet oss gjennom denne prosessen på en forbilledlig måte. 

Krevende prosjekt
I åtte generasjoner har slektsgården på Sola vært i familien. Uttallige historier har skrevet seg herfra, og fremdeles står et verneverdig 1860-talls hus ruvende på tunet. I disse omgivelser skulle ekteparet skape sin egen boligdrøm. 
Stolt Bolig og arkitekt Bent Eddie fikk oppdraget - et oppdrag som krevde en ydmyk tilnærming.
IMG_3136b
Nytt hus i stedet for rehabilitering 
Utgangspunktet var å rehablitetere Arnes barndomshjem. Etter gode runder med arkitekt Bent Eddie falt løsningen på å bygge nytt i stedet. 


    Les også: Ny bolig - hvor starter vi?

- Dette handlet noe om pris, men aller mest handlet det om miljøet rundt, forteller Bent Eddie i Stolt Bolig.

 - Utfordringen var ikke bare restriksjoner i forhold til et verneverdig Jærhus på tomta og i forhold til flyplassen. Det var også viktig at vårt hus ikke skulle konkurrere med og sette det flotte Jærhuset i skyggen.
 
IMG_2654b
En fantastisk prosess
Alt ekteparet Joa hadde hørt om Stolt Bolig ble bekreftet underveis.

    Les også: Andre boliger Stolt har bygd

- Vi hadde hørt mye bra - og alt stemte. Stolt Bolig har gjennom hele prosjektet vært tydelige i sin kommunikasjon og vist stor lidenskap og yrkesstolthet i jobben sin. Det har gjenspeilt hele prosjektet fra start til mål, sier Arne. 

- De har vært flinke til å lytte, men også å utfordre oss på egne overbevisninger og valg. De har levert over det forventede, legger han til. 
 
IMG_2655c

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
Villa Aanestad
BE_-3
_E2_2447

Kommer for salg