Den store forskjellen

Linda og Filip Le bodde i et gammelt hus på Ganddal i Sandnes. Det gamle huset er nå revet, tomten er delt og en ny moderne bolig, tegnet av Bent Eddie, står oppreist. Selvsagt av Stolt Bolig.
instapost

"- Bent Eddie var den store forskjellen! Han hadde hørt på alt vi sa, mens de andre egentlig ikke visste hva vi ville ha!"


- Sitat / Linda Le
Linda og Filips boligdrøm startet på en boligmesse. Der kom de i kontakt med en litt for ivrig utbygger som raskt hadde planene klare. Men ekteparet bestemte seg raskt for at de måtte hente inn flere tilbud og tegninger.

Det første møtet
En av kandidatene var Stolt Bolig og arkitekt Bent Eddie Lie. Til det første møtet kom han på hjemmebesøk til paret på Ganddal. Slik fikk han innsyn i hva de likte med tomten og hvilke ønsker de hadde for det nye huset.

- Det ble et langt, men oppløftende møte. Vi merket raskt at han hadde vært i bransjen i noen år. Han spurte om ting vi absolutt ikke hadde tenkt på, og han satt og noterte side opp og side ned om hva slags rom og løsninger vi ønsket oss, forteller Linda Le.
for-etter
Et klart valg
Da paret fikk tegningene tilsendt var valget klart.
- Bent Eddie var den store forskjellen! Han hadde hørt på alt vi sa, mens de andre egentlig ikke visste hva vi ville ha, forteller Linda

Paret har skilt ut en tomt. Den første arkitekten hadde lagt både terrasse og store vinduer rett mot det kommende nabohuset.
- Vi ville jo ikke fokusere på nabotomten. Bent Eddie hadde ingenting den veien. Det var helt tydelig hvem av dem som hadde hørt etter og tenkt selv, forteller Linda.

- Vi er kjempefornøyde med resultatet, fortsetter Linda. -  Det var jo naturligvis enkelte ting i tegningene vi ville endre litt på, men selve huset var midt i blinken for oss.
instapost
Viktig å spille arkitekten god
Bent Eddie selv husker førstegangsbyggerne som godt forberedt og med stor interesse for uttrykk, form og design.

- De hadde funnet en rekke bilder på Pinterest, og de viste stor interesse for hva de ønsket å få ut av boligen. Med barn i alderen 1 til 11 år, ønsket de også en plan for hvordan huset skal fungere når ungene blir eldre, sier Bent Eddie.

I følge Bent Eddie er kundens viktigste jobb å spille arkitekten god - for kundens egen del.

- Det viktigste er at vi får en god og åpen dialog. Mens noen kunder ønsker å gi arkitekten frie tøyler, har andre mer tydelige bestillinger. Så lenge dialogen er god er tilliten sterk. Da finner vi alltid de gode løsningene, forklarer han.

- Bent Eddie tenkte også utenfor boksen når det kommer til estetikk og små smarte løsninger. Blant annet har han foreslått å lage en dør mellom garasjen og hovedhuset. Vi hadde sett for oss at vi måtte gå rundt, men dette var en nyttig funksjon, forteller Linda Le,  som er storfornøyd med huset Bent Eddie har tegnet for henne og familien.

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
_E2_2447

Kommer for salg