Det første møtet – er uforpliktende

Sett gjerne av god tid til det første møtet med Bent Eddie. I løpet av møtet vil han praktisk talt ta dere gjennom hvert eneste rom i det nye huset for å høre hva som er viktig for dere i ny bolig.
bentEddie-skisse-NY

"vi bygger jo på mange måter for naboen din også"


 
- Noe som kundene  våre setter spesielt pris på er at vi ikke bare viser modeller fra en huskatalog, men at vi også tegner ditt sted spesifikt, sier Bent Eddie. - Det skaper ikke bare eierskap til prosjektet, det skaper også et helt annet engasjement.

De enkle spørsmålene
Bent Eddie begynner ofte med de enkle spørsmålene.

Hvor mange er dere? Hva er alderen på dere som skal bo i huset? Hvordan ligger tomten i forhold til naboer og landskapet forøvrig? Hvor på tomten skal dere ha innkjørsel og skal dere ha garasje, plass til sykler og bosspann?

Ganske snart kommer det også noen spørsmål, som det ofte er vanskelig å finne raske svar på.

Hvordan skal inngangspartiet se ut og utformes? Hva slags rom er bak inngangsdøren? Hvilke andre rom skal dere ha adgang til fra gangen? Hva med trappen opp til annen etasje? Skal den plasseres i gangen eller i stuen?
 
I møtet vil noen dører bli lukket, mens andre blir åpnet på vidt gap.
StoltBolig_Arkitektsak-Bent%20Eddie_11
Rom for rom
- Mens kundene snakker, sitter jeg og noterer oss gjennom rommene. Da skaper vi en komplett oversikt over ønsker og behov. Det er en konstruktiv og engasjerende øvelse som kundene setter stor pris på. For de kommer utvilsomt et stort steg nærmere drømmen sin, forteller arkitekten.

- Vi merket raskt at han hadde vært i bransjen i noen år, sier Linda Le fra Sandnes, som fikk tegnet hus av Bent Eddie i 2016. Sommeren 2018 flyttet hun og familien inn i flunkende nytt hus. Strålende fornøyde.
- Han spurte om ting vi absolutt ikke hadde tenkt på. Vi fikk også tegninger fra andre firma, men da vi fikk tegningene presentert fra Bent Eddie var valget klart. Det var så ufattelig stor forskjell.

- Bent Eddie hadde hørt på alt vi sa, mens de andre egentlig ikke visste hva vi ville ha, slår hun fast.


  Les også: Linda fikk drømmehuset

Arkitekten skaper verdi
Bent Eddie pleier å si at et hus har levetid på omtrent 50 år.
- Én ting er de som bor der, men naboen skal også se på dette nye nabohuset. Vi bygger jo på mange måter også for naboen og nabolaget ditt, sier Bent Eddie.

Enkelte vil nok tenke at en arkitekt bare er et fordyrende mellomledd, hva tenker du om det, Bent Eddie?

- Absolutt ikke. Når du skal bygge nytt eller bygge om boligen er du nødt til å ha tegninger, blant annet til søknader, saksbehandling og lignende. Det lønner seg dessuten alltid å tenke seg godt om og se både tomt og omgivelser an for å få til en optimal løsning, sier han. Det er også viktig med et formspråk og en materialbruk som gjør at det nye huset fremstår som en helhetlig bolig. Derfor må arkitekturen være god, helhetlig og med gode planer.

- Det nye huset skal jo være holdbart i mange år fremover, slår Bent Eddie fast.

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
Arkitektur: Ramp
Arkitektur: Stolt Bolig
_E2_2447

Kommer for salg