Hjemmekontoret som får jobben gjort

Hjemmekontoret har blitt et viktigere rom, spesielt i disse "hjemmekontor-tider". For at du skal kunne være produktiv og utføre jobben din på best mulig måte, må du føle deg vel med omgivelsene. Plasseringen, størrelse og lysforhold – dette er noe folk har blitt enda mer opptatt av nå når ny bolig planlegges.
shutterstock_516611200

"Anbefalt temperatur på kontoret er under 22 grader."


 
shutterstock_1689337993
shutterstock_1682858386
Endringer i arbeidshverdagen har ført til at det er vanlig med både en eller to plasser til hjemmekontor. Her tilbringer man mye tid, så det er selvfølgelig viktig at et slikt rom har de rette kvaliteter og fungerer godt sammen med resten av boligen
Her er fire ting Bent Eddie mener du bør tenke på når du skal planlegge et rom i ny bolig som frembringer effektivitet og konsentrasjon. For hjemmekontoret har definitivt kommet for å bli!

Tips 1. Lys øker følelsen av velvære
Velg et rom med store vinduer der dagslys slipper inn. Mørke rom kan gjøre at man lett får hodepine, såre øyne eller føler seg trett og slapp. At man i tillegg kan se bedre ut i Zoom og Teams møte når ansiktet er godt belyst er en hyggelig bonus!

Tips 2. Finn riktig arbeidstemp
Legg gjerne opp kontoret til et sted i huset hvor det er litt kjøligere enn stue og kjøkken. Anbefalt temperatur på kontoret er under 22 grader.

Tips 3. Riktig beliggenhet = arbeidsro.
Kontor vegg i vegg med barnerommet er kanskje ikke optimalt om man har høylytte unger i heimen. Det beste er å legge kontoret i en etasje eller del av hjemmet hvor det foregår mindre aktivitet. 

TIPS 4. TRIVSEL
Gjør hjemmekontoret trivelig og inspirerende å oppholde seg i. Ikke spar på plantene, finn frem flotte dekorative plakater eller bilder og gi dem sin naturlige plass. Er det plass til gyngestolen, eller teppe du arvet etter bestemor?
Hva med lyd? Er det behov for lydvegg, eller lydhimling? Slike ting tar vi i Stolt Bolig også hensyn til når hjemmekontor planlegges i byggeprosessen.

 

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
_E2_2447

Kommer for salg