OFF LIMITS – dette er Voksenavdelingen

Det er blitt stadig mer populært å legge til rette for egen voksenavdeling når man skal bygge ny bolig eller bygge om. Arkitekt Bent Eddie oppdaterer deg på detaljene som gjør at dette kanskje har blitt det viktigste rommet når voksne par idag planlegger ny bolig.
Bolig%205_%20View%207

" Soverommet – det perfekt sted for adspredelse, rekreasjon alenetid, sjelero og Power Naps.."


-  Arkitekt / Bent Eddie
Bolig%205_Bed%20room_Cam%2013
- Stadig flere av våre kunder gir uttrykk for at de ønsker å sette av plass til sin egen voksenavdeling, der de kan trekke seg litt tilbake ved anledning - kanskje lese litt i boka si eller ta seg et godt bad uten å stå i kø på familiebadet, sier arkitekt Bent Eddie i Stolt Bolig. 

         Vurderer dere å bygge nytt? Klikk her for avtale en uforpliktende prat med Bent Eddie

DE INDRE GEMAKKER
Her har man de indre gemakker: Soverom, bad og walk in closet. Et perfekt sted for adspredelse, rekreasjon alenetid, sjelero og harmoniske omgivelser der du kan samle krefter eller ta en Power Nap. For å komme hit må en gjerne gjennom en gang hvor man har litt ekstra lagringsplass. 
indregemakker
ULIKE BEHOV
Inne på soverommet er det god plass til en romslig seng. Kanskje er det også plass til nattbordene en har arvet fra bestemor?
- Noen liker gjerne å ha en stol, eller en sofa som kan brukes ved behov, forklarer Bent Eddie. Tv kan også vurderes. Det samme kan skrivebord eller sminkebord alt ettersom hvor man er i livet og hva man driver med. 

        Les også: Bygge nytt eller rehabilitere – plusser og minus

KAFFE MED UTSIKT
Soverommet kan ha utgang til en luftebalkong eller franske balkongdører som gjør det mulig å lett lufte sengetøyet. Har du utsikt, må jo vinduet plasseres slik at du kan nyte morgenkaffen til det fulle. I garderoben (WIC = Walk in closet) er det god nok plass til tøy og sko for både henne og han. 
shutterstock_708734755
Bolig%205_%20View%207
DET VIKTIGE ROMMET
- Fra garderoberommet går en videre inn på badet. Dette brukes bare av boligens eiere og her slipper sjelden andre inn. Her er mulighetene mange. Badet er et viktig rom, så hva ønsker du?

- Da er det bare å drømme seg bort.  Din egen oase kan få samme kvaliteter som den peneste og flotte suite på et luksushotell, avslutter en entusiastisk Bent Eddie. 

benteddie-sitat
SKAL VI TA EN PRAT? 


Kontakt Bent Eddie for et møte om din tomt og boligdrøm – det koster ingenting. 
Send en sms tlf. 951 11 600 eller e-post: bent.lie@stoltbolig.no 
_E2_2447

Kommer for salg