Tunheimgarden-5
Tunheimgarden-19
Tunheimgarden-1

Bjørnøyvegen 16-34

8 arkitekttegnede eneboliger

Tett på Bryne-buen – på sentrum - friområdene – og turstiene rundt Eivindsholdstjørn. Tett på de gode opplevelsene - for store – og små – på Tunheimgarden. Her bygger vi arkitektoniske eneboliger – for nyeteablérere og réetablere. Velkommen til Bjørnøyvegen 16-34.  

Spenstige og familieflotte eneboliger
Dette salgstrinnet består av totalt 8 boliger som alle ligger i en rolig blindgate, midt i hagebyen Tunheimgarden. Størrelse varierer fra ca. 137 - 150 kvm inklusivt sportsbod inne i boligen. Med planløsninger tilpasset moderne familier eller par som ikke ønsker å flytte i leilighet, men istedet bevare det gode naboskapet og “praten over hekken” – så er dette kanskje prosjektet de har venta på.
Forside%20-%2016-34
Tunheimgarden-5
Bildet viser boligtype tnr 16-24

Praktisk og funksjonelt

for store og små

Boligene i Bjørnøyvegen 16 -34 byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. Det kommer to forskjellige boligtyper, som skaper variasjon og egenart i bomiljøet. 

Boligene kommer med tre eller fire soverom og alle boligene får stue/kjøkken- løsning i 1. etasje som strekker seg inn i hagen slik at stuen blir større og terrassen ligger som en forlengelse av rommet ut
i hagen. Alle boligende får delvis stående og liggende kledning.

Et ekstra oppholdsrom i 2. etasje kan komme godt med, enten du har unger og ungdom i hus, eller om du ønsker en ekstra sone der man kan trekke seg litt unna ved behov. Her finne du også alle soverommene.

Det er en romslig sportsbod i forbinnelse med carport.
Tunheimgarden-6
Interiør boligtype nr 16 - 24
oversikr-16-34
[Klikk for større bilde]
Tunheimgarden-7
Bildet viser boligtype nr 26 - 34

- Et av våre viktigste mål er å holde et høyt nivå når det gjelder boligens organisering, boligens materialitet og det visuelle og estetiske inntrykket. Når vi jobber med boliger, leter vi alltid etter gode situasjoner og sammenhenger mellom det som skjer ute og inne. Alt fra solforhold til planløsninger skal være nøye gjennomtenkt. Arealeffektivitet og funksjonalitet står alltid i fokus.


– Arkitekt Petter Aase / Studio Aase

 

Tunheimgarden-8
Interiør fra boligtype nr 26 - 34]
Tunheimgarden-3
[Klikk for større bilde]

Godt å være ute

Tunheimgarden er en hageby som man føler man er en del av, og boliger man gleder seg til å komme hjem til. Uteområdet skal innvitere til lek, latter og de gode samtalene med naboen.

Tunheimgarden-2