LSR56466
Environment_01
Tunheimgarden-19

Bjørnøyvegen 2-6

8 praktiske rekkehus

Tett på Bryne-buen – på sentrum - friområdene – og turstiene rundt Eivindsholdstjørn. Tett på de gode opplevelsene - for store – og små – på Tunheimgarden. Her skal vi bygge 8 arkitektoniske rekkehus – velkommen til Bjørnøyvegen 2-6.  

familieflotte rekkehus
Disse åtte rekkehusene i Bjørnøyvegen er på ca. 88 - 103 kvm og har 2 - 4 soverom. I første etasje finner du en stor og romslig entre med et praktisk vaskerom/biinngang - perfekt for familien! Du får et gjestetoalett og en lys og luftig stue/kjøkken - løsning med utgang til terasse og hage. I hagen får du en god sports og redskaps bod. I Bolig type 2 vil det også være et soverom i første etasje. I andre etasje er det et godt familiebad og mulighet for 3 soverom, eller 2 soverom og en ekstra tv-stue, her er valget ditt.

 
Tunheimgarden_INT_Cam01b_PRV1

Praktisk og funksjonelt

for store og små

Disse rekkehusene byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. Annethvert rekkehus vil få forskjøvet møne. At rekkehusene vil trappes nedover i takt med terrenget, gir ikke bare liv til prosjektet. Det skaper også variasjoner og egenart i bomiljøet. Boligene vil få vekselvis stående, smal kledning og liggende vestlandskledning.

Det er en romslig sportsbod i forbindelse med hage.

Tunheimagarden_Ext_Cam07_NoHM
Oversikt%20illustrasjon-v2
[Klikk for større bilde]

- Et av våre viktigste mål er å holde et høyt nivå når det gjelder boligens organisering, boligens materialitet og det visuelle og estetiske inntrykket. Når vi jobber med boliger, leter vi alltid etter gode situasjoner og sammenhenger mellom det som skjer ute og inne. Alt fra solforhold til planløsninger skal være nøye gjennomtenkt. Arealeffektivitet og funksjonalitet står alltid i fokus.


– Arkitekt Petter Aase / Studio Aase
Tunheimgarden-17
[Klikk for større bilde]

EN HAGEBY

TETT PÅ BY OG NATUR 

Tunheimgarden er en hageby som man føler man er en del av, og boliger man gleder seg til å komme hjem til. Uteområdet skal innvitere til lek, latter og de gode samtalene med naboen.

Tunheimgarden-3
Oversikt%203D