Tunheimgarden-BF-9A_EXT_Cam02A-sunset
Tunheimgarden-4
Tunheimgarden-19

Bjørnøyvegen 46-52

4 arkitekttegnede eneboliger

Tett på Bryne-buen – på sentrum - friområdene – og turstiene rundt Eivindsholdstjørn. Tett på de gode opplevelsene - for store – og små – på Tunheimgarden. Her bygger vi fire arkitektoniske eneboliger – for nyeteablérere og réetablere. Velkommen til Bjørnøyvegen 46-52.  

Spenstige og familieflotte eneboliger
Disse fire boligene i Bjørnøyvegen 46-52 byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. Det skaper også variasjon og egenart i bomiljøet at boligene på dette feltet ligger motsatt vendt enn boligene på andre siden av vegen, med sør/vestvendte hager. Boligene vil få vekselvis stående og liggende kledning.
Forside%20-%2046-52
Tunheimgarden-8

Praktisk og funksjonelt

for store og små

Boligene i Bjørnøyvegen 46-52 byr på et spennende arkitektonisk uttrykk - med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. Det kommer to forskjellige boligtyper, som skaper variasjon og egenart i bomiljøet. 

Boligene kommer med tre eller fire soverom og alle boligene får stue/kjøkken- løsning i 1. etasje som strekker seg inn i hagen slik at stuen blir større og terrassen ligger som en forlengelse av rommet ut i hagen. Alle boligende får delvis stående og liggende kledning.

Et ekstra oppholdsrom i 2. etasje kan komme godt med, enten du har unger og ungdom i hus, eller om du ønsker en ekstra sone der man kan trekke seg litt unna ved behov. Her finne du også alle soverommene.

Det er en romslig sportsbod i forbindelse med carport.
Tunheimgarden-BF-9A_EXT_Cam02A-sunset
[Klikk for større bilde]
Oversiktplan-%20Bj%C3%B8rn%C3%B8yvegen-46-52
[Klikk for større bilde]

- Et av våre viktigste mål er å holde et høyt nivå når det gjelder boligens organisering, boligens materialitet og det visuelle og estetiske inntrykket. Når vi jobber med boliger, leter vi alltid etter gode situasjoner og sammenhenger mellom det som skjer ute og inne. Alt fra solforhold til planløsninger skal være nøye gjennomtenkt. Arealeffektivitet og funksjonalitet står alltid i fokus.


– Arkitekt Petter Aase / Studio Aase
Tunheimgarden-17
[Klikk for større bilde]

Godt å være ute

Tunheimgarden er en hageby som man føler man er en del av, og boliger man gleder seg til å komme hjem til. Uteområdet skal innvitere til lek, latter og de gode samtalene med naboen.

Tunheimgarden-3
Tunheimgarden-2