Krabbavigaa-forside-BKSc
shutterstock_710025484
3D-interi%C3%B8r-1

KRABBAVIGÅ JÅSUND

4 rekkehus i sjøkanten

I nærhet til Tananger bru og med udiskutabelt fin beliggenhet mot sjøen, planlegger vi fire kjekke boliger. Det kan fort bli interesse for disse innholdsrike rekkehusene, som ligger i så sjarmerende og maritime omgivelser som dette. 

For det er jo ikke hverdags i dagens boligmarked at prosjekter som dette legges ut. At det er så nær sjøen taler for seg, men det som også er attraktivt er at prosjektet består av bare fire boliger i rekke. Vi har kalt dem A, B, C og D – hvor D ligger nærmest sjøen. 
Oversikt-tomt

innholdsrike boliger

tett på sjøen

Disse boligene tar høyde for den fantastiske maritime beliggenheten. Boligene er innbydende, lyse og lette med store vinduer som henter inn det naturlige dagslyset og de omkringliggende omgivelsene.

Velkommen inn - og UT
I første etasje kommer du inn i en stor og romslig entréen med god garderobeplass. Her finner du også vaskerom, bad og 1 eller eventuelt 2 soverom, alt etter hva du og din livstil har behov for.

Fortsetter du gjennom soverommet kommer du ut på terrassen i hagen på andre siden av boligen. Her sitter du trygt under balkongen i andre etasje som gir deg ly hvis sommerregnet plutselig kommer kjapt. Da er det bare å fyre opp grillen!  

3d-eksteri%C3%B8r-2
BKS7
barnevennlig. Sjøutsikt. SANDSTRAND.
Krabbaviga%CC%8A_INT_Cam02b
"Tenk å bo som dette. Tett på havet, bølgeskvulp og lyden av en båt som kanskje tøffer forbi. Tenk å kjenne duften av ramsalt hav, fange krabber og oppleve livet langs sjøen. Tenk å vokse opp med slik sjelero – for mange må det være drømmen.”

– Olav Kristensen / Salgsansvarlig Eiendomegler 1.."
3D-interi%C3%B8r-2
[Klikk for større bilde]

Boligens hjerte
Fra entré går du opp trappen og kommer inn i en stor og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er for mange boligens hjerte og sjel, og benyttes jo til alt fra matlaging til leksegjøring og gode samtaler. Disse boligene kommer med innbydende kjøkken i inspirerende farger, der alt ligger til rette for gode øyeblikk. 

Bak kjøkkenet finner du Master soverom for boligens eiere.

Hva med lagring?
Utover innvendig bod, får du også utvendig bod på ca 5 kvm – på forsiden av boligen. Check på lagring!

3d-eksteri%C3%B8r-1