Beliggenhet

tett på havet og tananger

Boligområdet Krabbavigå på Jåsund er utviklet med tanke på folk i alle livsfaser. Moderne leiligheter, rekkehus og eneboliger i en harmonisk plan skaper et trivelig og trygt bomiljø. Rikelig med fellesareal bidrar også til at man aldri trenger å bevege seg langt fra hjemmet for å finne spennende lekeplasser og hyggelige treffpunkter. nevnte vi at du også har egen badestrand rett i nabolaget?

Den unike beliggenheten mellom fjord og hav inviterer til opplevelser i det våte element. Fisking, padling, båtliv og bading. Opplev fjorden blank og morgenstille eller kjenn vind og regn piske mot ansiktet når det stormer fra vest. Elementene byr på seg selv og kontrastene skaper spenning og opplevelser.
Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_DJI_0412
Jåsund er både sentralt og landlig. Det er kort vei til Stavanger, Forus, Risavika og Sola. Det er greit å komme seg på jobb, og det er greit å komme til butikker. Turområder finnes like utenfor stuedøra.

En perle av en badestrand med sandvolleybane og grillhytte er planlagt, og blir nok en favoritt både om sommeren og resten av året. Her blir det godt å leve.
Krabbavigaa_plassering