shutterstock_710025484
cam2_HR_2
Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_IMG_7203

KRABBAVIGÅ JÅSUND

3 rekkehus i sjøkanten

Utsolgt!

Noen hundre meter fra Tananger Bru, nykokt krabbe og ferske reker planlegger vi salgsstart av 3 familievennlige rekkehus på 145 kvm utviklet i samarbeid med Ann-Iren Lindland i Ark1.

Det kan fort bli interesse for disse innholdsrike rekkehusene, som ligger i så sjarmerende og maritime omgivelser som dette. For det er jo ikke hverdags i dagens boligmarked at prosjekter som dette legges ut. At det er så nær sjøen taler for seg, men det er også litt eksklusivt, for dette prosjektet består av bare tre boliger i rekke. Vi har kallt dem D, E og F – hvor F ligger nærmest sjøen.
2-Krabbavigaa-finn6
TETT PÅ DET VÅTE ELEMENT
Så - kunne du tenke deg å bo slik? Så nært til sjøen, så tett på naturen? Og fremdeles ha det du trenger innen rekkevidde? Av kvaliteter kan vi nevne at boligene får gode planløsninger over to etasjer - og uansett hivlken av modellene du velger så vil du både se og lukte se havet. Mulighet for 3 soverom, egen "voksenavdeling", 2 stuer, to bad og mulighet for å velge mellom to ulike modeller er også noe av det vi kan friste med. Legg til egen p-plass, en koselig hage og fristk sjøluft så har du kanskje funnet drømmeboligen din?
cam2_HR_2_no_people
Krabbav-logo
barnevennlig. Sjøutsikt. SANDSTRAND.
1-Krabbavigaa-finn2
"Rekkehusene er romslige, med spennende grep fra arkitekten. Stuedelen har fått en “knekk” med skråvindu ned mot sjøen og turstien. Store vinduer slipper inn dagslyset og bygger opp under en allerede god romfølelse.."

 - Arild Espedal / Stolt Bolig
4-Krabbavigaa-finn-boligF1
[Klikk for større bilde]

Bolig F

– innholdsrikt og tett på sjøen

Denne boligen er utarbeidet med tanke på at du skal kunne nyte utsikten til sjøen hele dagen. Derfor ligger stue/allrom og kjøkken i 2. etasje med store vinduer mot nordøst. Men i tillegg har du også en “foreldreavdeling”  i denne etasjen - med hovedsoverom, garderobe og baderom..

    >  Se vår boligvelger, plantegninger og priser

I 1.etasje kommer du inn i entréen som leder deg forbi trappen opp og helt inn til TV-stuen som ligger vendt ut mot hagen.  I denne etasjen finner du også 2 soverom, et bad og et praktisk vaskerom/biingang ut til carporten..
int_cam_5_HR
[Klikk for større bilde]
5-Krabbavigaa-finn-boligF3
[Klikk for større bilde]
11-Krabbavigaa-finn5

Bolig D og E

– havgløtt og innehygge


Det er heldigvis lenge siden man åpnet opp og kjøkkenet ble hele familiens rom; et sted man kunne dele både på gledene og pliktene. I dag er kjøkkenet ikke bare en av boligens mest sosiale soner - det er kanskje også husets hyggeligste rom. Også her i Krabbavigå. I bolig D og E har vi derfor tegnet et åpent kjøkken/allrom sammen med stuen nede i 1. etasje med direkte utgang til hagen. I denne etasjen finner du også hovedentréen,en biinngang fra carport til et praktisk vaskerom, et bad og soverom nr. 4..

    >  Last ned prospektet for mer informasjon
 
9-Krabbavigaa-finn-boligDE1

FAMILIEETASJEN


Tar du turen opp trappa til 2. etasje vil du også bli positivt overrasket – her er hver kvadratmeter godt utnytta. En romslig tv-stue med vindu mot sjøen, 3 soverom og et praktisk bad tilsier at du også har nok rom til å utvide familien – hvis det er planen..
Krabbaviga%CC%8A_Ja%CC%8Asund-utv_IMG_7222
[Klikk for større bilde]
"“Tenk å bo som dette. Høre lydene fra havet, bølgeskvulp, en båt som kanskje tøffer forbi. Tenk å kjenne duften av ramsalt hav, fange krabber og oppleve livet langs sjøen.  Tenk å vokse opp med slik sjelero – for mange må det være drømmen.”

– Olav Kristensen / Salgsansvarlig Eiendomegler 1.."
9-Krabbavigaa-finn-boligDE1