shutterstock_1761548741
Bogafjell_INT_Cam02_B1-11
Bogafjell_EXT_Cam10_B1

B1 / Tranebærstien nr. 5-15

6 store utsiktsboliger på Bogafjell

Utsolgt!

Med sin flotte plassering i skråningen og med fantastisk utsikt mot vest, passer nemlig disse boligene fantastisk bra for deg og dine, men også for mine, dine og våre. Enten du har et hus fra før eller bor i blokk eller leilighet, så er det kanskje nå du skal ta steget videre. Velkommen til Tranebærstien på Bogafjell! 

Fantastiske Tranebærstien 5 - 15
Med helt fantastiske muligheter - i et helt fantastisk område - med helt fantastisk utsikt. Noen ganger må man få lov til å bruke ordet fantastisk og gå på akkord med frykten for å bruke klisjeer. De 6 boligene over to etasjer i størrelse 170 - 181 kvm med gode og praktiske planløsninger gir enkelt og greit et fantastisk utgangspunkt for enhver familie å skape en god og trygg fremtid sammen.

Prosjektet er tegnet av de flinke arkitektene hos Aros – sammen har vi utviklet boliger for aktive familier.

VINNER AV PROSJEKTKONKURRANSE "MITT I SANDNES"
Prosjektet er vunnet i tomtekonkurranse regi Sandnes Tomteselskap / Mitt i Sandnes. 
trane-hoved-oversikt
[Klikk for større bilde]

Velkommen inn

i boligene

Boligene i Tranebærstien 5 - 15 varierer som sagt noe i størrelse fra 170 - 181 kvm, men de har likevel mange av de samme felleskvalitetene fordelt over to etasjer. 

    > Se plantegninger og priser

Du parkerer bilen i den åpne carporten i 1. etasje. Innkjørselen har også plass til en bil 2 enten det er til eget bruk eller vennebesøk. Via hovedentréen kommer du inn i “familie­etasjen” med stue, soverom, bad og en bod for oppbevaring. Dette er typisk stedet for husets yngre beboer.
Bogafjell_EXT_Cam10_B1
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
Bogafjell_INT_Cam05_B1-11

OPP EN TRAPP


Videre opp trappen møter du en 2. etasje med åpne løsninger og “avdeling” for de voksne. Kjøkken og spiseavdeling er plassert i boligens “bakre del” som også vender ut mot hagen. Her har noen boligene også direkte utgang terrasen i hagen - deiligt!

    >  Se mer i salgsprospekt

Tar du turen frem til stuen hvor taket løfter seg ut mot terrassen og utsikten i vest, passerer du også “voksenavdelingen” med soverom, Walk-in-closet og bad. Denne etasjen har også litt ulik løsnign avhengig av boligens størrelse - men er du typen som også ønsker egen separat tv stue bare for de voksne eller soverom nr 5, så har du også det som en mulighet i de største bolig­ene på 180 kvm. Valget er ditt!“Enten man er familie eller ikke, så er praktiske, funksjonelle og smarte løsninger noe av det aller viktigste ved en bolig. Og ja - disse boligene har i aller høyeste grad akkurat det.“”

–  Salgsansvarlig Tommy Tjelta hos Stolt Bolig

 

Bogafjell_INT_Cam02_B1-11