shutterstock_1761548741
Bogafjell_EXT_Cam017_B3
Bogafjell_INT_Cam07_B3b-3%20(1)

B3B / Tranebærstien nr. 30-32

2 stooooore utsiktsboliger på Bogafjell

Utsolgt!

Med sin flotte plassering i skråningen og med fantastisk utsikt mot vest, passer nemlig disse to stooore boligene fantastisk bra for deg og dine, men også for mine, dine og våre. Enten du har et hus fra før eller bor i blokk eller leilighet, så er det kanskje nå du skal ta steget videre. Velkommen til Tranebærstien på Bogafjell! 

Romslig lekkert og innholdsrikt i nr 30 og 32
Sa du romslig? Disse lyse og lette boligene strekker seg bortover og oppover og byr samlet på ca 280 m2 boltreplass. Her er ikke bare plass til mine, dine og våre. Her kan du også ta med en besteforelder eller to.
Boligene har fire soverom, tre stuer og kjeller med muligheter for treningsrom/kino/oppholdsrom, bibliotek - eller noe helt annet. Og godkjent leilighet i underetasjen.

Prosjektet er tegnet av de flinke arkitektene hos Aros – sammen har vi utviklet boliger for aktive familier.
trane-hoved-oversikt
[Klikk for større bilde]

Store boliger

med store muligheter

Boligene fordeler seg over tre svært innholdsrike etasjer – fra U2 i nederst - via U1 i midten – til 1. etasje på topp!

1.etasje
Vi starter I toppetasjen – her ligger stue og kjøkken, samt utgang til biloppstilling og dobbel garasje. Herfra nyter du en fantastisk utsikt, uansett hvor du står eller sitter. En åpent og luftig etasje som også inneholder en praktisk bi-inngang, et bad og mulig gjesterom/ekstrastue. 

    > Se plantegninger og priser

Moderne kjøkken
Kjøkken leveres i finish av høy kvalitet og design som passer til godt og avslappet liv her i Tranebærstien 30 og 32.
Og som kjøper får du mulighet hos kjøkkenleverandør til å velge både farger og materialer som er akkuratt “din stil”. 
Fra  kjøkkenet kan du ta også ta turen direkte ut på balkongen. Fantastisk!
Bogafjell_EXT_Cam017_B3
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
Bogafjell_INT_Cam03_B3b-3
U1 - ETASJE
I midtre etasje finner du soverommene, totalt 3 stykk. Her ligger også bod og omkledningsrom, bad og vaskerom. I denne etasjen ligger og det som kanskje kan bli en favoritt i huset – husets "kinosal"?.

U2 - ETASJE
Nedre etasje er en kjeller med åpne muligheter - og en leilighet (mer om den lenger nede). Husets beboere disponerer nbåde boden og en ekstra stue / treningsrom – her nede. Herfra har du også direkte utgang til hagen på nedsiden av boligen som grenser direkte mot friområdet. 
Bogafjell_INT_Cam02_B3b-2“Enten man er familie eller ikke, så er praktiske, funksjonelle og smarte løsninger noe av det aller viktigste ved en bolig. Og ja - disse boligene har i aller høyeste grad akkurat det.“”

–  Salgsansvarlig Tommy Tjelta hos Stolt Bolig

 

GODKJENT leilighet – det gir mange muligheter!


Boligene i Tranebærveien 30-32 har begge en egen lekker leilighet på 64 m2 med to soverom og sportsbod i første etasje (U2). Det er kun kreativiteten som setter grenser for hva den kan brukes til. Skal den selges separat - eller skal den leies ut? Kan den være av interesse for noen i familien?

    > Se mer info i salgsprospekt

En økende trend er å tenke generasjonsbolig, der foreldre, altså barnas besteforeldre, blir med. Da har man plutselig en vinn-vinn situasjon for hele familien - og umiddelbar nærhet til barnevakt.

Muligheter som dette vokser ikke på trær i dagens boligmarked.
Bogafjell_INT_Cam07_B3b-3%20(1)