Bogafjell_INT_Cam12_B4a-1
shutterstock_1761548741
Bogafjell_EXT_Cam04%20FIX_jpg%20%202%20copy

B4 / Tranebærstien nr. 14-28

8 utsiktsboliger på Bogafjell

Med sin flotte plassering i skråningen og med fantastisk utsikt mot vest, passer nemlig disse boligene fantastisk bra for deg og dine, men også for mine, dine og våre. Enten du har et hus fra før eller bor i blokk eller leilighet, så er det kanskje nå du skal ta steget videre. Velkommen til Tranebærstien på Bogafjell! 

Fantastiske Tranebærstien 14 - 28
Med helt fantastiske muligheter - i et helt fantastisk område - med helt fantastisk utsikt. Noen ganger må man få lov til å bruke ordet fantastisk og gå på akkord med frykten for å bruke klisjeer. De 8 utsiktboligene over to etasjer i størrelse 150 - 153 kvm med gode og praktiske planløsninger gir enkelt og greit et fantastisk utgangspunkt for enhver familie å skape en god og trygg fremtid sammen.

Prosjektet er tegnet av de flinke arkitektene hos Aros – sammen har vi utviklet boliger for aktive familier.

VINNER AV PROSJEKTKONKURRANSE "MITT I SANDNES"
Prosjektet er vunnet i tomtekonkurranse regi Sandnes Tomteselskap / Mitt i Sandnes. 
DJI_0657%20copy
[Klikk for større bilde]
trane-hoved-oversikt
[Klikk for større bilde]

Velkommen inn

i hovedetasjen

Du parkerer bilen i nivå med øverste etasje og går inn rett fra gateplan. Inngangs­partiet er lyst og fint og du føler deg allerede hjemme.

I denne etasjen, som er boligens hoved oppholdsrom, kjøkken,  stue og spisestue. Alt innrammet av store vinduer på flere sider som gir rikelig lys inn i boligen.  Her er det også et ekstra rom som kan benyttes til tv-stue, kontor eller gjesterom. Taket løfter seg ut mot balkongen hvor det avsluttes som et overbygg. Her kan du sitte ute på kveldene i godt samvær og kanskje noe godt i glasset - eller nyte magiske øyeblikk alene. Vi trenger begge deler.

    >  Se boligvelger og plantegninger
Bogafjell_EXT_Cam04%20FIX_jpg%20%202%20copy
FAMILIEVENNLIG. ARKITEKTTEGNET. SENTRALT. 
Bogafjell_INT_Cam08_B4a-1“Enten man er familie eller ikke, så er praktiske, funksjonelle og smarte løsninger noe av det aller viktigste ved en bolig. Og ja - disse boligene har i aller høyeste grad akkurat det.“”

–  Salgsansvarlig Tommy Tjelta hos Stolt Bolig

 

Underetasjen


I underetasjen finner du “master bedroom” i tilknytning til omkledningsrom og to andre soverom. I denne etasjen får du også et i nnbydende og delikat baderom, gang, romslig TV-stue og bod. Herfra er det også direkte utgang til terrasse og hage som grenser til  friområde.

    >  Les mer i prospekt
Bogafjell_INT_Cam11_B4a-1