1Brynehaugen_Exterior_Cam06%20copy%202A
Bryne-Tinghaugvn-generel
1Brynehaugen_Interior_Cam11_V3%20copy

Brynehaugen

6 arkitekttegnede eneboliger

UTSOLGT!

På Brynehaugen vil du raskt finne ekte boglede og øyeblikkets  ro i et etablert bomiljø med veldig kort vei til Bryne sentrum.


Spenstige og familieflotte eneboliger
De 6 store eneboligene er skreddersydde for deg som liker det moderne, det lekne og det funksjonelle - og som har sansen for godt design.

Boligene er tegnet og signert av annerkjente Studio Aase Arkitekter: “Husene skal ligge godt i terrenget og tilpasse seg nabolaget og omgivelsene. Det er mange hensyn å ta. En god og gjennomtenkt plan var derfor viktig å ha som utgangspunkt for planleggingen av boligene.”

1Brynehaugen_Exterior_Cam06%20copy%202A
BryneHaugen-logo
FAMILIEVENNLIG. Sentrumsnært. 
1Brynehaugen_Interior_Cam11_V3%20copy

Solrike uteområder

mot sør

Alle boligene på Brynehaugen får en romslig og god hage mot sør. Enten man velger å ha planløsning på bakkeplan med direkte utgang til terrasen og hagen eller man går for stue og kjøkken i 2. etasje med utgang til terrassen nyter man godt av solen i sør.

Er du glad i det grønne?
Et godt tips er å ta med deg inn noe av det grønne du planter ute, for i tillegg til å rense luften, har planter også muligheten til å fungere som lyddempere. Det er praktisk hvis boligen skal ha plass til noen aktive små.

Brynehaugen_Exterior_Cam10_V3
[Klikk for større bilde]

Innvendig

KOS OG ELEGANSE


I dagens samfunn er kjøkkenet ofte omtalt som prikken over i`en helt ny bolig. Kjøkkenet omtales ofte som boligens viktigste sosiale sone og ksal fungere både til hverdags og fest. Her kan matlagingen foregå og den gode kaffekoppen nytes i inspirerende omgivelser i et kjøkken  “skreddersydd for det avslappede nordiske livet”.

Til boligene i Brynehaugen gir Stolt Bolig deg muligheten å plukke et kjøkken til avtalt pris som passer inn i din personlige stil - både mht funksjonelle skapløsninger og farge. Det vet vi at mange boligkjøpere setter pris på! 
 
Brynehaugen-interiors_View_03-2023-12-04
[Klikk for større bilde]
petter400px
-“Særpreg er viktig! Derfor er en god og gjennomtenkt plan essensielt å ha som utgangspunkt for planlegging av selve boligen. Og det har vi her på Brynehaugen!


– Arkitekt Petter Aase / Studio Aase Arkitekter

 

Brynehaugen-interiors_View_01-2023-12-04

ALLTID GODT 

å være ute


Utendørs har du mange mulighet til å nyte kaffekoppen rundt egen bolig – enten du velger hagemøblene på bakkenivå eller loungemøblene oppe på terrassen. Da har du også god utsikt til barne som spiller fotball i hagen og drømmer åom bli den neste Erling Braut Haaland.

Ut på tur!
Spaserer du litt vekk fra  boligene kommer du til naturperlen Sandtangen, Brynes trivelige turområde med lysløype, frisbeegolf, trenings- park og eget hundeluftingsområde.

Fra Sandtangen går det turveier videre til Midgardsormen og Njåskogen og turen rundt hele Frøylandsvatnet er på 16,7 km. Turområdet er innbydende og lett tilgjengelig året rundt.

1Brynehaugen_Exterior_Cam03_V5
Brynehaugen_Aerial_FInal